Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου: “Και η Τσέλσι και η Ίντερ του Μουρίνιο, 1-0 κέρδιζαν”

ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου: “Και η Τσέλσι και η Ίντερ του Μουρίνιο, 1-0 κέρδιζαν”

Χαρούμενος από την τρίτη σερί εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ, έστω και με 1-0, εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Ο προπονητής του Δικέφαλου του Βορρά έφερε, μάλιστα, ως παραδείγματα την Ίντερ και την Τσέλσι του Μουρίνιο.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε «Μου αρέσει πως αντιδρά η ομάδα όταν δεν έχει την μπάλα στα πόδια, μου αρέσει ότι ο αντίπαλος δεν μας δημιουργεί ευκαιρίες. Αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ακόμη. Σίγουρα θα βρούμε μία καλή ευκαιρία να φτάσουμε σε τελείωμα. Σε μία συζήτηση με τους παίκτες μου, τους έδωσα το παράδειγμα της Τσέλσι που τη σεζόν 2004-2005 κέρδιζε με 1-0, 0-1 εννιά σερί ματς, το ίδιο έκανε και η Ίντερ του Μουρίνιο.

Είμαστε στη διαδικασία να φτιάξουμε κάτι και να βγάλουμε μία επιθετικότητα στο παιχνίδι μας και το 1-0 μοιάζει να είναι για μας το ιδανικό ειδικά αυτό το διάστημα που προσπαθούμε να φτιάξουμε και να δημιουργήσουμε την ομάδα μας. Τα γκολ είναι κάτι που δεν μας χαλαρώνουν κι εμάς, βλέποντας το παιχνίδι να περνάει και να φεύγουν έτσι οι ευκαιρίες κι αν δεν σκοράρουμε στις κλασσικές ευκαιρίες που έχουμε, θα πρέπει να σκοράρουμε έστω στις πιο δύσκολες».

Συνεχίζοντας τόνισε:«Το πιο δύσκολο για εμάς ήταν το να σκοράρουμε. Εάν είχαμε βάλει τρία γκολ σήμερα θα είχαμε πιο καλή διαχείριση. Εάν έχεις ένα σκορ στο 1-0 και έχεις κάποιες φάσεις που δεν της κάνεις γκολ τότε ειδικά προς το τέλος και τα τελευταία λεπτά το παιχνίδι είναι δύσκολο. Γίνεται μια μάχη απλά για να κρατήσεις το σκορ. Δεν είμαστε στο 100% και προσπαθούμε να βελτιωθούμε μέρα με τη μέρα»

Για τον Πέλκα που ενώ ήταν θετικός αντικαταστάθηκε στην επανάληψη σχολίασε: «Ο Πέλκας ήταν ένας από τους καλύτερους του αγώνα, τον αγαπώ ως παίκτη, ήταν επικίνδυνος όταν είχε την μπάλα στα πόδια, αλλά ήθελα περισσότερη κίνηση από αυτόν και ήθελα να έρθει στο παιχνίδι ένας  παίκτης που θα μπορεί να επιτεθεί από τα άκρα. Κι όλα αυτά τα συζητήσαμε στο ημίχρονο, για να μπορεί να γίνει πιο απειλητικός στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας. Η αλλαγή του έγινε γιατί έμεινε από ενέργεια, άλλωστε ήταν το δεύτερο σερί ματς που έκανε ο Δημήτρης μέσα σε λίγες μέρες».

Συμφωνία με Πέλκα

Μετά το τέλος του αγώνα και κατά την βράβευση του ως MVP του παιχνιδιού, ο Δημήτρης Πέλκας αποκάλυψε πως έχει βρει συμφωνία ανανέωσης συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ και αυτό θα ανακοινωθεί επίσημα στις επόμενες μέρες. Χωρίς να γνωστοποιήσει άλλες λεπτομέρειες.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις