Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τραγωδία στη Λιβαδειά! Νεκρός οπαδός του ΠΑΟΚ – Το μήνυμα του Σαββίδη [pic]

Τραγωδία στη Λιβαδειά! Νεκρός οπαδός του ΠΑΟΚ – Το μήνυμα του Σαββίδη [pic]
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος οπαδού του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Γιώργος Σαββίδης. Το μήνυμα του γιου του Ιβάν Σαββίδη στο instagram.

“Προσωπικά εγώ και η οικογένεια του ΠΑΟΚ εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του εκλιπόντος. Φίλαθλοι όλων των ομάδων προσέξτε τους κινδύνους, διαφυλάξτε τη ζωή σας. Πάνω άπο όλα έχει άξια η ανθρώπινη ζώη ανεξαρτήτως χρώματος”, έγραψε στο instagram ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος – όπως κι όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ – είναι σοκαρισμένος από την είδηση του θανάτου του οπαδού του Δικέφαλου του Βορρά στη Λιβαδειά.

https://www.instagram.com/p/BYBNWkil6Kw/?taken-by=georgiss.s

Τραγωδία στη Λιβαδειά

Με το χειρότερο τρόπο ξεκινά η ποδοσφαιρική χρονιά στη Superleague, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να θρηνεί το χαμό ενός οπαδού της. Το τραγικό περιστατικό έγινε στη Λιβαδειά, λίγες ώρες πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση του “δικέφαλου του Βορρά” με τον Λεβαδειακό, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο οπαδός των Θεσσαλονικέων -με καταγωγή από τη Χαλκιδική- πήγε στη Λιβαδειά για τον αγώνα του ΠΑΟΚ, βρισκόταν στην περιοχή των πηγών της Κρύας και τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι, όταν επιχείρησε να σκαρφαλώσει και έπεσε στον νερόμυλο.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Οι διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο οπαδό, ο οποίος όμως είχε χάσει ήδη τη ζωή του.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις