Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Μίχελ: “Με Λουτσέσκου θα πάρουμε το πρωτάθλημα”

ΠΑΟΚ – Μίχελ: “Με Λουτσέσκου θα πάρουμε το πρωτάθλημα”
Eurokinissi

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, ανέλαβε την ευθύνη της επιλογής του Στανόγεβιτς, εξήγησε τους λόγους της απόλυσης του, όπως και αυτούς της πρόσληψης του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μιλώντας λίγο πριν την πρώτη προπόνηση του Ραζβάν Λουτσέσκου με την ομάδα του ΠΑΟΚ, στη Νέα Νεσημβρία, ο Λούμπος Μίχελ ανέλαβε την ευθύνη της πρόσληψης του Στανόγεβιτς, τόνισε πως χάθηκε χρόνος με την επιλογή του, επισημαίνοντας πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να οδηγήσει το “δικέφαλο του Βορρά” στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα όσα είπε ο Λούμπος Μίχελ:

Για την επιλογή να πραγματοποιηθεί αλλαγή στην τεχνική ηγεσία: «Η διοίκηση της ομάδας μετά από αξιολόγηση αποφάσισε να προχωρήσει στην αλλαγή και να επιλέξει τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ με αυτό τον προπονητή θα επιστρέψει στο δρόμο για να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Για την απόφαση αυτή που πάρθηκε πριν από την έναρξη της σεζόν: «Μετά την αξιολόγηση που έγινε ήταν αντιληπτή η έλλειψη αυτοπεποίθησης του προηγούμενου προπονητή. Επιστρέφουμε στο στιλ που θέλουμε για να γίνει μία επανεκκίνηση στο κλαμπ

«Είναι η αλήθεια ότι ο Λουτσέσκου βρισκόταν από τις αρχές του καλοκαιριού στους τρεις τελευταίους τρεις. Ήταν και ο Στανόγεβιτς. Ήταν δικό μου λάθος. Πρέπει να καταλαβαίνεις πότε παίρνεις μια λανθασμένη απόφαση και να τη διορθώνεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Για τις μετεγγραφές: «Δεν θα ανακοινωθεί κάτι μεταγραφικά. Η κύρια δουλειά ήταν να πέσουν οι υπογραφές με τον Λουτσέσκου. Θα συζητήσουμε μαζί του και τις επόμενες δύο μέρες θα αποφασίσουμε τι πρέπει να γίνει».

Για την πρόσληψη Λουτσέσκου: «Ήταν μία απόφαση που πάρθηκε από τη διοίκηση και είχε την έγκριση του μεγαλομετόχου».

Για την τακτική και την επιλογή του Λουτσέσκου: «Χάσαμε κάποιο χρόνο γιατί προσπαθούσαμε να προσαρμοστούμε στην τακτική του Στανόγεβιτς. Η επιλογή του κυρίου Λουτσέσκου έχει να κάνει κυρίως γιατί ξέρει πολύ καλά τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις