Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός σε… αριθμούς

Το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός σε… αριθμούς

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μας βάζει στο.. κλίμα της μεγάλης αναμέτρησης της Τούμπας. Ο “δικέφαλος του Βορρά” μας παρουσιάζει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία γύρω από τα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“#76 αναμετρήσεις έχουν διεξαχθεί ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό από το 1959-60 μέχρι σήμερα για το πρωτάθλημα και τα Play Offs. Ο Δικέφαλος μετρά 40 νίκες και 14 ισοπαλίες, ενώ υπάρχουν και 22 νίκες του Παναθηναϊκού.

#5 γκολ έχει σημειώσει ο Γιώργος Σκαρτάδος στα ματς με τον Παναθηναϊκό που έχουν γίνει στην Τούμπα. Ακολουθούν οι Γιώργος Κούδας και Σταύρος Σαράφης με τέσσερα.

#31 διαδοχικά ματς με γκολ έστω από τον έναν αντίπαλο υπάρχουν στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξάρτητου έδρας. Τελευταία φορά που δεν σημειώθηκε γκολ ήταν στις 19 Οκτωβρίου 2008 στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-0.

#6 αναμετρήσεις έδωσαν πέρσι οι δύο ομάδες για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, τα Play Offs και το Κύπελλο Ελλάδος και πήραν από τρεις νίκες. Δύο φορές υπερασπίστηκαν την έδρα τους, ενώ στα ματς των Play Offs σημειώθηκαν δύο διπλά.

#Στις 25 Αυγούστου 2002 είναι μια από τις ευρύτερες νίκες του ΠΑΟΚ με 4-1 στην Τούμπα. Ο Γιώργος Γεωργιάδης σημείωσε δύο γκολ σε αυτό το ματς, ο Σπάσιτς έβαλε το τρίτο, ενώ ο Χένρικσεν σκόραρε στην λάθος εστία. Το γκολ του Παναθηναϊκού ήταν από λάθος του Γιασεμάκη, που πέτυχε και αυτός αυτογκόλ.

#Από τις 15 Μαρτίου 1987 που ηττήθηκε 3-2 στην Τούμπα με χατ τρικ του Χρήστου Δημόπουλου μέχρι και τις 5 Μαΐου 1996 που έχασε 1-0 ο Δικέφαλος έμεινε αήττητος για οκτώ διαδοχικά ματς με απολογισμό έξι νίκες – 2 ισοπαλίες σε εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις