Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΠΑΟ στην Τούμπα που επιστρέφει, μαζί με 240+ στοιχημάτα από το Stoiximan.gr

ΠΑΟΚ – ΠΑΟ στην Τούμπα που επιστρέφει, μαζί με 240+ στοιχημάτα από το Stoiximan.gr

Σαββατοκύριακο με ντέρμπι, αν και στη φετινή Superleague ο όρος αυτός τείνει να εξαλειφθεί, αφού όλα τα ματς είναι ντέρμπι, χωρίς αυτό να είναι κλισέ. Ο λόγος για το αποψινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (19:30), στο οποίο ο Δικέφαλος του Βορρά θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του για πρώτη φορά φέτος, μετά από 4 μήνες.

Η Τούμπα επιστρέφει

Η ατμόσφαιρα στην Τούμπα αναμένεται καυτή, με τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του να θέλουν να εκμεταλλευτούν την ώθηση του κόσμου και να φτάσουν στην νίκη απέναντι στους πράσινους, διατηρώντας την ομάδα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η ψυχολογία κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα για τον ΠΑΟΚ, έπειτα και από το διπλό και την πειστική εμφάνιση στην Ξάνθη την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Λουτσέσκου θα περιμένει τους Πρίγιοβιτς και Κάμπος μέχρι την τελευταία στιγμή, την ίδια στιγμή που ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος ήταν ένας εκ των σκόρερ του αγώνα με την Ξάνθη, θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να συνεχίσει να σκοράρει και απέναντι στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, το  Stoiximan.gr προσφέρει σε τιμές φαβορί το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Σλοβάκος επιθετικός και να νικήσει ο ΠΑΟΚ.

Αντέχει ακόμα, αλλά για πόσο ακόμα

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, καθώς πέρα από τα οικονομικά προβλήματα, η εμφάνιση και η ήττα από τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο επιβάρυνε το κλίμα για τον προπονητή και τους παίκτες του τριφυλλιού.

Ο Ουζουνίδης γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως μια καλή εμφάνιση, συνοδευόμενη από βαθμό/ους στην κατάμεστη Τούμπα, μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα και να φέρει συσπείρωση στο στρατόπεδο των πρασίνων. Στα καλά νέα, ο Λούκας Βιγιαφάνες έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, δίνοντας πολύτιμες λύσεις στον Λαρισαίο τεχνικό. Μάλιστα, το ενδεχόμενο να σκοράρει ο  Αργεντινός μεσοεπιθετικός προσφέρεται σε αρκετά υψηλή απόδοση από το Stoiximan.gr.

Το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής πλησιάζει και οι παλμοί ανεβαίνουν. Θα καταφέρουν οι πράσινοι να αντέξουν την πίεση και να επιστρέψουν στην Αθήνα με ένα θετικό αποτέλεσμα ή θα πάρει ο ΠΑΟΚ την 8η φετινή του νίκη, σε ένα καθοριστικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος ντέρμπι; Οι απαντήσεις απόψε, στο χορτάρι της Τούμπας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις