Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – “Η Πολιτεία να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών”

ΠΑΟΚ - Τέμπη

Η ποδοσφαιρική “οικογένεια” του ΠΑΟΚ έδωσε το “παρών” στο ετήσιο τρισάγιο που γίνεται στα Τέμπη για τους έξι αδικοχαμένους φιλάθλους του “δικέφαλου του Βορρά”. Το μήνυμα που στάλθηκε προς την Πολιτεία.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που βρίσκονται ακόμα στη Θεσσαλονίκη, συνοδευμένοι από τους Λούμπος Μίχελ και Παντελή Κωνσταντινίδη βρέθηκαν στα Τέμπη και τίμησαν τη μνήμη των 6 οπαδών του “δικέφαλου του Βορρά”, που έφυγαν από τη ζωή στις 4 Οκτωβρίου του 1999.

Στεφάνια στο ετήσιο τρισάγιο κατέθεσαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, που τελικά δεν κατάφερε να παραβρεθεί αυτοπροσώπως, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Ζαγοράκης και πάρα πολύ σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ.

Φυσικά, το σύνθημα “αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε” δόνησε πολλές φορές την ατμόσφαιρα…

Ζήτησαν η Πολιτεία να τιμήσει τη μνήμη τους

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, εξέφρασε την επιθυμία όλων, η σήραγγα που περνάει από το μνημείο των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, να πάρει το όνομα τους.

“Τα παιδιά δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ! Είναι χρέος της Πολιτείας να δώσει στη σήραγγα που περνάει δίπλα από το μνημείο το όνομα των παιδιών αυτών. Είναι μεγάλη μας επιθυμία και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε”, τόνισε.

Κάτι ανάλογο εξέφρασε και ο ιερέας που το τέλεσε το τρισάγιο. “Το Υπουργείο έπρεπε να σκεφτεί το αίμα των φίλων του ΠΑΟΚ. Μετά από 18 χρόνια οι μάνες κλαίνε ακόμη τα παιδιά τους. Ένα τμήμα της νέας εθνικής οδού πρέπει να πάρει την ονομασία τους. Θα πρέπει η Πολιτεία να ζητήσει και μια συγγνώμη”, ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις