Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Παρέμειναν αήττητοι! Έφυγε “τραυματίας” ο Πανιώνιος απ’τα Ιωάννινα

Παρέμειναν αήττητοι! Έφυγε “τραυματίας” ο Πανιώνιος απ’τα Ιωάννινα

Την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της Superleague -μαζί με την ΑΕΚ- έχασε ο Πανιώνιος. Οι Νεοσμυρνιώτες προηγήθηκαν μέσα στους “Ζωσιμάδες”, αλλά έφεραν 1-1 με τον ΠΑΣ, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να κάνει 3 αναγκαστικές αλλαγές, λόγω τραυματισμών! Παρέμειναν αήττητες οι δυο ομάδες – Αποβολή για Μασούντ στο φινάλε!

Το αήττητο που έχουν στη Superleague μετά από 4 αγωνιστικές διατήρησαν ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος, καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση στους “Ζωσιμάδες” έμεινε στο 1-1.

Οι δυο ομάδες έπαιξαν γρήγορο και… στρωτό ποδόσφαιρο από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, με το “χαλί” των “Ζωσιμάδων” να βοηθάει σε αυτό.

ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος είχαν επιθετική διάθεση, με πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας. Παρόλα αυτά, έδειξαν να έχουν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Με το πέρας του 10λεπτου ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και πέρα από τη φάση του 16′.

Ο β’ βοηθός Καραγκιοζόπουλος υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Λάμπρου, τη στιγμή που ήταν έτοιμος να πλασάρει τον Βελλίδη από το ύψος της μικρής περιοχής.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις περισσότερες καλές στιγμές, αλλά ο Πανιώνιος οπισθοχώρησε και αμύνθηκε σωστά.

Πάντως, στο 41′ είχαν μια κακή είδηση, αφού ο Σιώπης έγινε αναγκαστική αλλαγή (με πρόβλημα στον αστράγαλο).

Γκολ, αναγκαστικές αλλαγές και αποβολή

Οι δυο ομάδες ήταν… αποτελεσματικές στα πρώτα λεπτά της επανάληψης! Ο Πανιώνιος είχε πολύ γρήγορη ανάπτυξη στο 49′, με τον Μασούρα να κάνει το 0-1.

Οκτώ λεπτά αργότερα όμως ο Μπανανά έκανε “τσαφ” στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα μέσα στην περιοχή των “κυανέρυθρων” και ο Χαλκιαδάκης έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε και τον Ντουρμισάι να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο 71′, την ώρα που ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθούσε να φτάσει στο γκολ της νίκης.

Ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο παιχνίδι (77′) ο Γιώργος Μανθάτης έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Σε εκείνη τη φάση τρίτωσε το.. κακό για τους Νεοσμυρνιώτες, αφού και ο Γκιοατά απέκτησε πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι και αποχώρησε.

Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως ο Μασούρας έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει από κοντά και να κάνει το 1-2 (ξεκίνησε την προσπάθεια του από θέση οφσάιντ όμως).

Ο Πανιώνιος έμεινε στο 86΄με δέκα παίκτες, αφού ο Μασούντ πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα και έμεινε με δέκα παίκτες (υπήρξαν και 5 λεπτά καθυστερήσεων). Παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα, οι Νεοσμυρνιώτες κράτησαν το 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης – Καρανίκας, Τζημόπουλος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας – Λίλα, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς – Γιάκος, Χαλκιαδάκης

Στον πάγκο: Γιαννίκογλου, Ναδάλες, Ιγκόρ, Σκόνδρας, Μανθάτης, Σολτάνι, Αποστολόπουλος

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Αστράς – Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί – Σιώπης, Κόρμπος – Λάμπρου, Μασούντ, Μασούρας – Ντουρμισάι

Στον πάγκο: Κότνικ, Σαραμαντάς, Ταποκό, Σαββίδης, Παπαγεωργίου, Κάργας, Σπιριντόνοβιτς

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις