Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πλατανιάς – Κέρκυρα: Δεν… φύτρωσε γκολ στα Περιβόλια

Πλατανιάς – Κέρκυρα: Δεν… φύτρωσε γκολ στα Περιβόλια

Ο Πλατανιάς και η Κέρκυρα δεν βρήκαν δίχτυα στη μεταξύ τους αναμέτρηση και μοιράστηκαν από ένα βαθμό (0-0) στην 4η αγωνιστική, στα Περιβόλια.

Οι Κρητικοί δεν έχουν ακόμη νίκη στη Σούπερ Λίγκα και έφτασαν στους τρεις βαθμούς, ενώ έναν περισσότερο έχουν οι Φαίακες.

Στο κακό πρώτο ημίχρονο, η μοναδική ευκαιρία ανήκε στους Κερκυραίους στο 28ο λεπτό. Ο Παμλίδης πέρασε την κάθετη πάσα στον Επστάιν, ο οποίος έφυγε μόνος μπροστά αλλά δεν κατόρθωσε να νικήσει τον Κοκκαλά σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος, άσκησε πίεση στην Κέρκυρα κι έχασε τέσσερις καλές ευκαιρίες για να φτάσει στο νικητήριο γκολ. Στο 63΄ ο γκολκίπερ Γιαννακόπουλος έκανε λάθος, ο Ντεβέσα τον πέρασε και σούταρε, αλλά ο Σιόντης έδιωξε στη γραμμή.

Στο 79΄ και το 88΄ ο Έλληνας γκολκίπερ «εξιλεώθηκε» αποκρούοντας σωτήρια τις κεφαλιές του Μπούτνικ, ενώ το ίδιο έκανε στο 90΄ με το σουτ του Ντεβέσα, ενώ νωρίτερα -στο 81′- οι φιλοξενούμενοι είχαν τη δική τους καλή στιγμή, όταν ο Γκόμες αστόχησε με πλασέ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης (41΄ Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς (77΄ Γκρζέλτσακ), Κοροβέσης (82΄ Στόιτσεφ), Στάθης, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ενσικουλού, Ντεβέσα, Μπούτνικ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Σοϊλέδης, Γκόμες, Παμλίδης, Σπίνουλας, Ντουαλά (69΄ Ζορμπάς), Σιόντης, Ιωάννου (46΄ Αρτυματάς), Μπαλάφας, Επστάιν (89΄ Κόντος), Γρομητσάρης

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις