Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πράνιτς: “Κάποιοι πρέπει να βάλουν χρήματα στον Παναθηναϊκό, αλλιώς…”

Πράνιτς: “Κάποιοι πρέπει να βάλουν χρήματα στον Παναθηναϊκό, αλλιώς…”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, με τον Ντάνιελ Πράνιτς να θεωρεί ότι δεν πρόκειται να βρεθεί λύση, αν κάποιοι δεν βάλουν χρήματα στο “τριφύλλι”.

Ο Κροάτης πρώην άσος του Παναθηναϊκού μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Goal χωρίς σύνορα, όπως αναφέρθηκε ακόμα και στις πιο ωραίες στιγμές που θυμάται από τη θητεία του στο “τριφύλλι”.

“Είχα κάποιες ωραίες αναμνήσεις στην ομάδα. Η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν η καλύτερη στιγμή μαζί με το 0-3 μέσα στο Καραϊσκάκη. Ήταν δύσκολο όταν αποφάσισα να φύγω. Ο Παναθηναϊκός μου πρόσφερε ένα χρόνο ακόμα, αλλά αποφάσισα να μην υπογράψω. Ήταν δύσκολο για μένα και για την οικογένειά μου”, δήλωσε ο Πράνιτς και πρόσθεσε για τα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού: “Κάποιοι άνθρωποι που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό, κάποιοι σπόνσορες θα πρέπει να βοηθήσουν οικονομικά, αλλιώς τα πράγματα δεν θα είναι καλά. Δεν βλέπω καλά το μέλλον”.

Τέλος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, δήλωσε: “Η ΑΕΚ παίζει καλά αυτή τη σεζόν, θα είναι δύσκολο ματς, αλλά δίνω πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό. Όσο για τον τίτλο, εύχομαι να το πάρει ο Ατρόμητος αν δεν είναι ο Παναθηναϊκός”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις