Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Πρώτη… χαρά ο Λεβαδειακός! Με Μπραντάο “πήρε” τη Ξάνθη

Λεβαδειακός

Παρέμεινε αήττητος στη Superleague. Ο Λεβαδειακός επικράτησε εντός έδρας της Ξάνθης με 1-0 και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, υποχρεώνοντας παράλληλα τους Ακρίτες στο πρώτο τους φετινό αρνητικό αποτέλεσμα. Πρώτο γκολ από Μπραντάο.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, με το παρθενικό γκολ του Μπραντάο στην Superleague, πήρε ο Λεβαδειακός, επικρατώντας εντός έδρας της Ξάνθης με 1-0.

Ο Λεβαδειακός μπήκε με… ορμή στο παιχνίδι και μόλις στο 3′ έφτασε στο 1-0. Ο Ζαραδούκας έκανε το σουτ εντός περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Λεονάρντο και ο διαιτητής Ζαχαριάδης καταλόγισε την εσχάτη των ποινών. Ο Μπραντάο ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ξάνθης, βάζοντας έτσι το πρώτο του γκολ στη Superleague.

Λεβαδειακός - Ξάνθη

Οι Ακρίτες βελτίωσαν την εικόνα τους στη συνέχεια, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να πάρουν τα ηνία του ματς και να δημιουργήσουν μια μεγάλη ευκαιρία. Μάλιστα, οι Βοιωτοί ήταν αυτοί που πλησίασαν σε δεύτερο γκολ (22′), αλλά ο Φλίσκας -με φοβερή επέμβαση- έδιωξε την μπάλα μέσα απ’ την μικρή περιοχή της ομάδας του και προ του Μπραντάο.

Έφτασε στο “τρίποντο” και ξεπέρασε τους Ακρίτες

Η Ξάνθη είχε καλύτερη επιθετική δραστηριότητα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, είχε δοκάρι στο 38′ με τη στραβοκλωτσιά του Μπραντάο, ενώ ο Λεβαδειακός φωνάζει για τη φάση του 28′, όταν ο Γιουσούφ πέρασε τον Ζίφκοβιτς και σκόραρε, αλλά υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ.

Το δεύτερο μέρος είχε κακό ρυθμό, με τις δυο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου και ακόμα περισσότερες λάθος μεταβιβάσεις. Ο Λεβαδειακός ήταν πάντως η ομάδα που απειλούσε με τις… φαρμακερές της αντεπιθέσεις, διατήρησε τα ηνία του παιχνιδιού και -παρά τις αλλαγές της Ξάνθης- έφτασε στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, που τον ανέβασε στους 6 βαθμούς, έναν περισσότερο από τους Ακρίτες.

Στην τελευταία φάση του ματς, ο Γιακουμάκης δεν πρόλαβε να εκμεταλλευτεί την μπαλιά του Νιάσε και να σκοράρει από πολύ κοντά με προβολή.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις