Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρεάλ – Ρονάλντο: «Δεν υπάρχει κρίση»

Ρεάλ – Ρονάλντο: «Δεν υπάρχει κρίση»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να κλείσει γρήγορα οποιαδήποτε συζήτηση για κρίση στην Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την ήττα της (3-1), από την Τότεναμ, στο ντεμπούτο της ισπανικής ομάδας στο Wembley.

Ο Πορτογάλος σημείωσε το έκτο του εφετινό γκολ στο  Champions League και 111ο  συνολικά, αλλά δεν μπόρεσε να διασώσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Λονδίνο. Η Ρεάλ βρίσκεται στην δεύτερη θέση του όγδοου ομίλου, τρεις βαθμούς πίσω από την Tότεναμ, που θα σφραγίσει την πρώτη θέση αν κερδίσει ένα από τα δύο τελευταία παιχνίδια με Ντόρτμουντ (εκτός) ή ΑΠΟΕΛ (εντός).

Η ομάδα του Zινεντίν Ζιντάν ακολουθεί την Μπαρτσελόνα σε απόσταση οκτώ βαθμών μετά από 10 παιχνίδια στη La Liga, μετά την ήττα από την Χιρόνα, αποτέλεσμα που σημαίνει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, παρουσιάζει το χειρότερο εγχώριο ξεκίνημά της τα πέντε τελευταία χρόνια.

«Δεν μπορείς πάντα να είσαι στα καλύτερα σου, υπάρχουν καλές στιγμές και κακές στιγμές», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Ρονάλντο, ο οποίος ποτέ δεν είχε χάσει από την Τότεναμ, συμπεριλαμβανομένων 11 αγώνων με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον της ομάδας του Λονδίνου.

«Είμαστε χαλαροί, αυτό που μετράει είναι αυτό που συμβαίνει στο τέλος της σεζόν, όχι αυτό που συμβαίνει τώρα, πρέπει να μείνουμε ήρεμοι. Δεν είμαστε στην καλύτερη στιγμή, πρέπει να το δεχτούμε και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε. Θα μπορούσαμε να χάσουμε τρία, τέσσερα, πέντε παιχνίδια και ακόμα δεν θα πίστευα ότι υπάρχει κρίση. Είμαστε σε κακή πορεία και θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Έχουμε πολύ δρόμο να προχωρήσουμε για να το κάνουμε αυτό, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε. Το ποδόσφαιρο είναι νίκη αλλά οι άνθρωποι δεν πρέπει να  ξεχνούν τα καλά πράγματα που έκανε αυτή η ομάδα πριν από λίγους μήνες».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις