Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ρονάλντο, Μέσι ή Νεϊμάρ; Πλησιάζει η ώρα του κορυφαίου του 2017

Ρονάλντο, Μέσι ή Νεϊμάρ; Πλησιάζει η ώρα του κορυφαίου του 2017

Το απόγευμα, θα γίνει γνωστός ο ποδοσφαιριστής που θα πάρει το βραβείο Best Player FIFA 2017, ως ο κορυφαίος στον κόσμο, σε τελετή που είναι προγραμματισμένη στο Palladium του Λονδίνου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Λιονέλ Μέσι και ο Νεϊμάρ είναι οι τρεις υποψήφιοι που ξεχώρισαν από μία λίστα  24 επιλογών, τις οποίες έκανε μία ομάδα ειδικών της FIFA.

Η διαδικασία της  ψηφοφορίας χωρίστηκε ομοιόμορφα μεταξύ τεσσάρων κατηγοριών: ομοσπονδιακών προπονητών, αρχηγών εθνικών ομάδων, επιλεγμένων μελών των μέσων ενημέρωσης και φιλάθλων.

Επίσης, σήμερα θα γίνει γνωστός και ο κορυφαίος προπονητής, παίρνοντας το αντίστοιχο βραβείο της FIFA, με τους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, Αντόνιο Κόντε  και Ζινεντίν Ζιντάν να διεκδικούν την κορυφή. Δώδεκα ήταν συνολικά οι υποψηφιότητες των προπονητών, ανάμεσά τους και αυτή του  πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Το βραβείο της FIFA για τον κορυφαίο τερματοφύλακα του 2017, διεκδικούν, Τζανλουίτζι Μπουφόν, Κέιλορ Νάβας και Μανουέλ Νόιερ, ενώ  οι υποψηφιότητες για το βραβείο «Φέρεντς Πούσκας» είναι της Ντένια Καστεγιάνος (Βενεζουέλα), Ολιβερ Ζιρού (Γαλλία) και Οσαρίνε Μασουλούκε (Νότια Αφρική).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις