Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σαρωτική η Ξάνθη στο Αγρίνιο!

Σαρωτική η Ξάνθη στο Αγρίνιο!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σπουδαίο διπλό πανηγύρισε η Ξάνθη, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Superleague. Η ακριτική ομάδα πέρασε σαν σίφουνας από το Αγρίνιο, επικρατώντας με 3-1 του Παναιτωλικού.

Το παιχνίδι “τελείωσε” πριν καν αρχίσει. Ο αφηνιασμένος Μπρίτο μπήκε με τρελά κέφια στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι το 8ο λεπτό είχε πετύχει δύο γκολ, ανοίγοντας τον δρόμο για το διπλό της Ξάνθης.

Στο 3′ “εκτέλεσε” τον Κυριακίδη από κοντά για το 0-1, ενώ στο 8′ διπλασίασε τα προσωπικά τέρματα του αλλά και της ομάδας του με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει, έπειτα από το αρχικό “σοκ”, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων. Αντίθετα, οι Ακρίτες, στην πρώτη καλή ευκαιρία τους μετά τα δύο πρώτα γκολ που πέτυχαν, σημείωσαν και τρίτο τέρμα με τον Γέντρισεκ στο 38′, ο οποίος έκανε το 3-0 και “καθάρισε” από νωρίς την υπόθεση νίκη.

Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός έχασε πολλές σημαντικές ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ, αλλά το κατάφερε πολύ αργά, όταν το ματς είχε κριθεί. Στο 88′, ο Μάζουρεκ μείωσε σε 1-3, πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Μόρας (60′ Χαντάκιας), Μίχαϊ, Μαρινάκης, Μπράβο (46′ Μπεχαράνο), Λόπες (46′ Μάρκος Πάουλο), Ρόζα, Μασουρέκ, Ντίας.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σβάρνας, Λισγάρας, Κασάδο, Μεχία (69′ Μελιόπουλος), Τριάδης, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Μπρίτο (86′ Κίκε Μπουλά), Γεντρίσεκ (78′ Ρότσε).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις