Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ωμή βία! Χούλιγκαν ρίχνει πέτρα σε κεφάλι οπαδού! Προσοχή, σκληρές εικόνες [vid]

Ωμή βία! Χούλιγκαν ρίχνει πέτρα σε κεφάλι οπαδού! Προσοχή, σκληρές εικόνες [vid]
youtube

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας καταζητείται ένας χούλιγκαν στην Κόστα Ρίκα. Χτύπησε -ξαπλωμένο- οπαδό αντίπαλης ομάδας με μεγάλη πέτρα στο κεφάλι!

Σκηνές που προκαλούν ανατριχίλα είδαμε να εξελίσσονται πριν από ποδοσφαιρικό αγώνα για την πρώτη κατηγορία του εγχώριου πρωταθλήματος στο Καρτάγο της Κόστα Ρίκα. Οπαδοί που φορούσαν φανέλες της Εριντάνιο μπλέχτηκαν σε επεισόδια με αυτούς της Καρταχινές, πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων έξω από το γήπεδο “José Rafael Meza Ivancovich”.

Οπαδοί των γηπεδούχων κατάφεραν ξεφύγουν από τα επεισόδια, αλλά οι… αντίπαλοι της Εριντάνιο τους πρόλαβαν. Ένας από αυτούς είχε την ατυχία να περικυκλωθεί από 4 χούλιγκαν, που τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν και να τον κλωτσάνε με δύναμη.

Το… μαρτύριο του πεσμένου οπαδού, Αντρές Μπρένες Αρίας, δεν τελείωσε εκεί, αφού, ένας από τους δράστες -σύμφωνα με την αστυνομία ονομάζεται Γκονσάλες- άρπαξε μία μεγάλη πέτρα και του την πέταξε στο κεφάλι!

https://www.youtube.com/watch?v=Vu3lbMSvkro

Ως εκ θαύματος, ο Αρίας κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και να περπατήσει φανερά ζαλισμένος από τα τα βίαια χτυπήματα που δέχθηκε. Φυσικά, διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον αναρρώνει.

“Υπάρχει ένταλμα σύλληψης για τον Γκονσάλες για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μόλις συλληφθεί, η υπόθεση θα διαβιβαστεί στην αρμόδια ερευνητική αρχή του Καρτάγο”, ανέφερε εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Ασφάλειας της χώρας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις