Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

“Σοκ”! Η Μπρίστολ του Στιλ απέκλεισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ [vid]

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
ΦΩΤΟ Reuters

Έγινε η μεγάλη έκπληξη στην Αγγλία! Η Μπαντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, αφού ηττήθηκε στην έδρα της Μπρίστολ (2-1), με γκολ στο 90+3′. Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στην έδρα της Μπρίστολ έσκασε η “βόμβα” για τη φάση των “8” του Λιγκ Καπ Αγγλίας, αφού η ομώνυμη ομάδα νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 και την απέκλεισε από τα ημιτελικά του θεσμού.

Η Μπρίστολ Σίτι νίκησε τους “κόκκινους” διαβόλους μετά από 107 χρόνια, με το “χρυσό” τέρμα να μπαίνει στις καθυστερήσεις από τον Σμιθ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 51′ με τον Μπράιαν, αλλά επτά λεπτά αργότερα ο Ιμπραΐμοβιτς έκανε το 1-1 για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο γκολ αυτό φέρει ευθύνη και ο τερματοφύλακας της Μπρίστολ και πρώην του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ.

http://www.dailymotion.com/video/x6bzopd

Πέρα από αυτή τη φάση όμως, ο Στιλ βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά και μάλιστα στο 58′ έκανε τρομερή επέμβαση σε σουτ του Λουκακού.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Τσέλσι πήρε αγχωτική πρόκριση επί της Μπόρνμουθ με 2-1. Η ομάδα του Κόντε προηγήθηκε στο 13′ με τον Γουίλιαν, αλλά δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 90′. Η αντίδραση της Τσέλσι ήταν, όμως, άμεση κι ένα λεπτό αργότερα ο Μοράτα “λύτρωσε” τους “μπλε”.

https://www.youtube.com/watch?v=7z3tjhUgpUA

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις