Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Super” Ατρόμητος! “Καθάρισε” με… τριάρα τη Λαμία

“Super” Ατρόμητος! “Καθάρισε” με… τριάρα τη Λαμία

Την πρώτη του νίκη στη φετινή Superleague πήρε ο Ατρόμητος, που επικράτησε εντός έδρας της Λαμίας με 3-0. Το ματς είχε τελειώσει από το πρώτο 45λεπτο με τα γκολ των Ουάρντα (27΄) και Μανούσου (28΄, 35΄).

Μετά από 4 σερί ισοπαλίες, ο Ατρόμητος πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη στη Superleague, επικρατώντας εντός έδρας (3-0) της Λαμίας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Το ματς είχε τελειώσει από το πρώτο 45λεπτο με τα γκολ των Ουάρντα (27΄) και Μανούσου (28΄, 35΄).

Καταιγιστικός ο Ατρόμητος – Ανύπαρκτη η Λαμία

Η “εκκίνηση” του Ατρόμητου στο παιχνίδι ήταν εκπληκτική! Οι παίκτες της Λαμίας φαίνονταν απλά να… στέκονται στον αγωνιστικό χώρο, με του Περιστεριώτες να κάνουν ότι θέλουν και να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες.

Μεγαλύτερη στιγμή, αυτή του 9′. Ο Ουάρντα έβγαλε τη σέντρα, ο Ντιγκινί βγήκε στην πλάτη της άμυνας έκανε την προβολή, όμως ο Παπαδόπουλος έκανε μεγάλη απόκρουση! Η συνέχεια ήταν φανταστική για τους γηπεδούχους.

Ο Ουάρντα είχε… κέφια, ήταν ο κινητήριος μοχλός για τους Περιστεριώτες και αυτός που άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη. Στο 21′ ο Αλγερινός κινήθηκε ως κρυφός σέντερ φορ, εκμεταλλεύτηκε την κάθετη του Ντιγκινί και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0 για τον Ατρόμητο.

Η συνέχεια όμως ανήκε στον Μανούσο. Ο Έλληνας επιθετικός έκανε το 2-0 στο 28′, ενώ στο 35′ και με προσωπική προσπάθεια “έγραψε” το 3-0 για τον Ατρόμητο. Στη μοναδική φάση που η Λαμία έδειξε… σφυγμό, η κοντινή κεφαλιά του Όμο ανάγκασε τον Γιαννιώτη να διώξει εντυπωσιακά.

Δεν υπήρξε “αντίδραση” από τη Λαμία

Οι παίκτες της Λαμίας έδειξαν με την αγωνιστική τους συμπεριφορά στην επανάληψη πως δεν είχαν… πίστη και όρεξη να “επιστρέψουν” στο ματς.

Στο 61′ ο Ατρόμητος είχε σημαντική στιγμή για το 4-0. Ο Ντιγκινί απέφυγε με φοβερή κίνηση τον Όμο, αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε με δυσκολία το σουτ του. Στη συνέχεια της φάσης ο Μανούσος έστειλε από κοντά την μπάλα άουτ.

Το παιχνίδι κύλησε στους ρυθμούς των γηπεδούχων, που έφτασαν σε αυτή τη δίκαιη νίκη. Μάλιστα, ο Μανούσος προσπάθησε να φτάσει στο χατ-τρικ στις καθυστερήσεις, αλλά πλάσαρε άουτ από κοντά.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις