Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Superleague: Διπλό για Πανιώνιο στην Κέρκυρα!

Superleague: Διπλό για Πανιώνιο στην Κέρκυρα!
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας της Κέρκυρας με 1-0, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Superleague.

“Χρυσός” σκόρερ για τους Νεοσμυρνιώτες ήταν ο Ντουρμισάι, ο οποίος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της Κέρκυρας, έπειτα από κόρνερ του Χατζισαφί στο 53′.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έχασαν από ένα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Την αρχή έκαναν οι γηπεδούχοι στο 38΄, όταν είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν από τα 11 βήματα (χέρι ο Μπανανά), αλλά ο Κότνικ απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Τουράμ.

Πέντε λεπτά μετά, ο Λάμπρου ανατράπηκε από τον Ιωάννου. Ο Μασούντ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι για τον Πανιώνιο, αλλά νικήθηκε στο 45΄ από τον Γιαννακόπουλο, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στο “ριμπάουντ” ο Ιρανός αστόχησε προ κενής εστίας!

Οι ενδεκάδες των ομάδων

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Βενέτης, Σοϊλέδης, Τουράμ, Ζορμπάς, Σπίνουλας (77΄ Γκόμες), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (61΄ Μεληκιώτης), Ντιόγκο (81΄ Ντε Βάργκας), Νούνες.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί, Γκιοατά, Κόρμπος, Σαββίδης, Μασούρας (82΄ Παπαγεωργίου), Μασούντ, Λάμπρου (90΄+3 Σαραμαντάς), Ντουρμισάι (87΄ Ταπόκο).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις