Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Τρελάθηκαν” οι Σουηδοί παίκτες! Δεν ξέχασαν τον Γιόχανσον [pic, vid]

Σουηδία - Γιόχανσον
instagram.com/swemnt/

Η Σουηδία απέκλεισε την Ιταλία από το Μουντιάλ της Ρωσίας, με το γκολ του Γιάκομπ Γιόχανσον να παίζει καταλυτικό ρόλο. Οι Σκανδιναβοί πανηγύρισαν την πρόκριση τους, αλλά δεν ξέχασαν και τον μέσο της ΑΕΚ, που τραυματίστηκε σοβαρά.

Η Ιταλία των τεσσάρων παγκόσμιων τίτλων έμεινε εκτός τελικής φάσης Μουντιάλ ύστερα από 60 χρόνια. Η Σουηδία υπερασπίστηκε το 1-0 της Στοκχόλμης -με το γκολ του Γιάκομ Γιόχανσον– και με το 0-0 που έφερε στο “Σαν Σίρο” πήρε το… εισιτήριο για τη “μεγάλη” διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί το καλοκαίρι στα γήπεδο της Ρωσίας.

Έκαναν “ντου” στο Eurosport

Οι παίκτες της Σουηδίας “τρελάθηκαν” από τη χαρά τους, κάτι που φάνηκε και on camera. Με το που είδαν μπροστά τους τους δημοσιογράφους του Eurosport -ήταν μαζί τους και ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Χάνς Μπάκε- οι θριαμβευτές δεν.. κρατήθηκαν!

Οι παίκτες της Σουηδίας όρμησαν πάνω στο σκηνικό που είχε στηθεί από το κανάλι και το διέλυσαν!

https://twitter.com/Eurosport_UK/status/930199998947643398

Οι Σουηδοί αφιέρωσαν την πρόκριση στον Γιόχανσον!

Παρά τη χαρά που επικράτησε στις τάξεις της Σουηδίας, οι παίκτες δεν ξέχασαν τον Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο μέσος της ΑΕΚ σκόραρε το μοναδικό τέρμα των αγώνων μπαράζ των δυο ομάδων, αλλά αποχώρησε σοβαρά τραυματίας από το παιχνίδι του “Σαν Σίρο”.

Οι παίκτες της Σουηδίας συγκεντρώθηκαν στα αποδυτήρια και φωτογραφήθηκαν, έχοντας στο κέντρο τη φανέλα του Γιόχανσον (σ.σ. Πιθανότατα εκείνη τη στιγμή έκανε εξετάσεις σε κλινική στο Μιλάνο).

“Είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο! Ομαδική αφιέρωση στον Γιάκομπ Γιόχανσον μετά τη νίκη”, αναφέρει το σχόλιο της φωτογραφίας.

https://www.instagram.com/p/Bbc-Ba-AuN-/?taken-by=swemnt

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία δανείστηκε και η ΠΑΕ ΑΕΚ και την πόσταρε στο λογαριασμό της στο Facebook.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις