Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τρίτος μηδενισμός για την ΠΑΕ Ποντίων εξαιτίας της επετειακής φανέλας!

φανέλα - ΠΑΕ Ποντίων
ΦΩΤΟ thrakisports.gr

Αγωνία στην η ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίων για το αν αποκλειστεί από το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης.

Νέο μηδενισμό, τον τρίτο στο σύνολο της σεζόν, γνώρισε η ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, στην αναμέτρηση με την Δόξα Υφαντών που επρόκειτο να διεξαχθεί στο γήπεδο Υφαντών.

Η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων κατέβηκε και πάλι με επετειακή φανέλα (σ.σ έγραφε “Δεν ξεχνώ, πάντα τιμώ”) απέναντι σε μια ομάδα που κάποτε είχαν συγχωνευθεί και εφόσον οι φιλοξενούμενοι δεν άλλαξαν την εμφάνισή τους, ο διαιτητής Μπαλάφας με βάση το γνωστό πλέον έγγραφο της γνωμοδότησης του νομικού συμβούλου της ΕΠΟ κατοχύρωσε το παιχνίδι με 3-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Αυτός ήταν ο τρίτος μηδενισμός στην σεζόν και δεύτερος μηδενισμός στο πρωτάθλημα για την ΠΑΕ Ποντίων, καθώς ο πρώτος που κρίνεται στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ήταν για το Κύπελλο.

Ερωτηματικό είναι αν επέρχεται από τώρα αποβολή της ΠΑΕ Ποντίων από το πρωτάθλημα με τρεις μηδενισμούς στην ίδια σεζόν ή αν χρειάζονται τρεις μηδενισμοί στην ίδια διοργάνωση.

Πάντως, εαν δεν υπάρξει δικαίωση της ΠΑΕ Ποντίων στην προσφυγή της στην ΕΠΟ και εφόσον επιμείνει στην επετειακή εμφάνιση, τότε δεδομένα θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης με την συμπλήρωση τριών μηδενισμών σε αυτό, πιθανότατα την άλλη εβδομάδα.

Πηγή: thrakisports.gr

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις