Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Τσέλσι γλίτωσε το… κάζο με Ματσουαγί! [vid]

Τσέλσι

Ο Κόντε θα πρέπει να πει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Ματσουαγί. Ο Βέλγος επιθετικός οδήγησε την Τσέλσι σε ανατροπή μέσα στο Λονδίνο επί της Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα (4-2) και έδωσε χρόνο… ηρεμίας στον Ιταλό τεχνικό, που την τελευταία περίοδο η καρέκλα του “τρίζει”. Γκολάρα ο Πέδρο.

Την περασμένη αγωνιστική η Τσέλσι ηττήθηκε στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας και ο Αντόνιο Κόντε πέρασε μια ακόμα δύσκολη εβδομάδα στους “μπλε”.

Η Τσέλσι είδε το.. χάρο με τα μάτια της και στο εντός έδρας παιχνίδι με την Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα. Η ομάδα του Κόντε όμως κατάφερε με ανατροπή και μεγάλη δυσκολία να φτάσει στη νίκη με 4-2.

“Χρυσή” αλλαγή ο Ματσουαγί

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την Τσέλσι οι Ματσουαγί και Πέδρο. Ο Βέλγος επιθετικός μπήκε στη θέση του Μοράτα (61’), δέκα λεπτά αργότερα πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης (2-2) με υπέροχη κεφαλιά -από… δημιουργία του Ισπανού, που είχε κάνει το 1-0 με τρομερό σουτ- ενώ διαμόρφωσε και το τελικό 4-2 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Γουότφορντ του Σίλβα έφερε -αρχικά- “τούμπα” το ματς, κάνοντας το 1-2 με τα τέρματα των Ντουκουρέ (45+2′) και Περέιρα (49′), αλλά στη συνέχεια δεν άντεξε και ηττήθηκε.

Άξιο αναφοράς, πως μόλις ο Αθπιλικουέτα πέτυχε το 3-2 στο 71′, ο Κόντε.. τρελάθηκε απ’ τη χαρά του και “έπεσε” στην εξέδρα και “πνίγηκε” στις αγκαλιές των οπαδών της Τσέλσι.

https://twitter.com/ConteIsGod/status/921731420795662336

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις