Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

“Τσίμπησε” τον βαθμό στις καθυστερήσεις η Λαμία! Ισοπαλία με Παναιτωλικό

“Τσίμπησε” τον βαθμό στις καθυστερήσεις η Λαμία! Ισοπαλία με Παναιτωλικό
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σ’ ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, η Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Παναιτωλικό στην έδρα της, για την 13η αγωνιστική της Superleague. Ο Βουό χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στους γηπεδούχους, με γκολ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Παναιτωλικός ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο διπλό. Προηγήθηκε στο 12′  με τον Ρότσα, ενώ διπλασίασε τα τέρματα του με τον Ντίας στο 24′. Οι γηπεδούχοι, όμως, είχαν διαφορετική άποψη.

Αρχικά, μείωσαν σε 1-2 με τον Ακόστα στο 69′, ενώ κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 97′! Σκόρερ της Λαμίας ήταν ο Βουό, ο οποίος από κοντά “έγραψε” το τελικό 2-2.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Μπεχαράνο του Παναιτωλικού με δεύτερη κίτρινη και ο Ακόστα με απευθείας κόκκινη, για μια αψιμαχία που είχαν, ενώ λιγο αργότερα αποβλήθηκε κα ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος και την υπεράσπιση της εστίας των γηπεδούχων στα τελευταία δευτερόλεπτα ανέλαβε ο Παντελιάδης.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τενές): Παπαδόπουλος, Κουτρουμάνος (29΄ Αναστασόπουλος), Ασίγκμπα, Κουκόλης (42΄ Βουό), Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι (62΄ Καραγιάννης), Ακόστα, Βάντερσον.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Τσεναμο, Μαρινάκης, Μιχάι, Μόρας, Ρότσα, Πάουλο, Μπεχαράνο, Ρόσα (70΄ Κλέσιο), Μάζουρεκ (75΄ Τσοκάνης), Μοράρ (79΄ Μαρκόβσκι), Ντίας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις