Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Βέλγιο – Ελλάδα – Μαρτίνεθ: «Η Ελλάδα μας είχε δυσκολέψει πολύ»

Βέλγιο – Ελλάδα – Μαρτίνεθ: «Η Ελλάδα μας είχε δυσκολέψει πολύ»

To Βέλγιο δεν υποτιμά την Ελλάδα! Τουναντίον… Ο εκλέκτορας των «κόκκινων διαβόλων», Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, δεν ξέχασε ότι στον αγώνα των Βρυξελλών η ομάδα του απέφυγε στο 90΄ την εντός έδρας ήττα.

«Στην έδρα μας μάς είχαν δυσκολέψει πολύ. Δεν το ξεχνάμε αυτό. Θα είναι ένα μεγάλο τεστ για την ομάδα», υπογράμμισε ο προπονητής της ομάδας των «κόκκινων διαβόλων» πριν από τον αγώνα Ελλάδα – Βέλγιο.

Για την ενδεκάδα που έχει κατά νου είπε: «Ακόμα και να μην μπορέσει να παίξει ο Κομπανί έχουμε τους Σιμάν, Βερμάλεν και Ντεντόνκερ. Όλα αυτά τα υπολογίζουμε, όμως δεν είναι απαραίτητο να παίξει ο Κομπανί. Αν δω πως το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο δεν θα τον βάλω να παίξει. Εκτός απροόπτου δεν θα αγωνιστεί και να μην φοβάται η Μάντσεστερ Σίτι, δεν θα είμαστε απερίσκεπτοι».

Και συνέχισε: «Ο Τίλεμανς λογικά δεν θα ξεκινήσει, επειδή δεν έχει πολλά λεπτά συμμετοχής με την ομάδα του φέτος. Έχουμε κάνει πολλά βήματα για να γίνουμε πολύ καλή ομάδα και έχουμε ταλέντο και δύναμη. Θεωρώ ότι αύριο θα πάρουμε πολλές απαντήσεις διότι το ματς δεν είναι εύκολο».

Όσο για τη θέση του Ντε Μπράινε; «Η ομάδα θα δει το που θα τον χρειαστεί. Με Εσθονία με είχε εντυπωσιάσει. Μαζί με Αζάρ και Μέρτενς πίσω από Λουκάκου ήταν ο κορυφαίος επιθετικός σχηματισμός που έχω δει ποτέ στην ομάδα. Μπορεί να παίξει και πιο ψηλά στον άξονα. Ξέρω το τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα. Έχουμε φυσικά και την πιθανότητα για βασικούς Φελαϊνί και Ντεμπελέ. Θέλουμε την 11άδα που θα χειριστεί καλά την Ελλάδα. Ο Φελαϊνί έχει προπονηθεί καλά ενώ για τον Αζάρ θα δούμε».

Τους Βέλγους διεθνείς εκπροσώπησε ο Βερτόνχεν, ο οποίος επισήμανε πως «η Ελλάδα μάς έχει δείξει ότι αμυντικά είναι πολύ καλή και δυνατή. Στο Βέλγιο είχαμε δυσκολίες. Ελπίζουμε τώρα να πάμε πιο καλά και να κερδίσουμε. Η Ελλάδα θα έχει τον κόσμο της, όμως αυτή η ατμόσφαιρα μπορεί να τους επηρεάσει και αυτό να μας ωφελήσει. Πρέπει να έχουμε πιο ανεβασμένο ρυθμό και να βρούμε κενά και διαδρόμους. Η Ελλάδα παίζει πολύ αμυντικά και δεν είναι εύκολο. Το γκρουπ αυτό δεν είναι τόσο εύκολο. Οι Ελλάδα και Βοσνία είναι σοβαροί διεκδικητές».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις