Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Βοσνία – Βέλγιο: “Καθαρές” οι εξετάσεις του Λουκάκου

Λουκάκου
ΦΩΤΟ reuters

Ο προπονητής του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, απαλλάχθηκε από έναν σημαντικό “πονοκέφαλο”, λίγες μέρες πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βοσνία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ευχάριστα νέα στο Βέλγιο -αλλά στην Εθνική Ελλάδας– λίγες μέρες πριν τον κρίσιμο αγώνα των “κόκκινων διαβόλων” στην έδρα της Βοσνίας για τα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο Ρομέλου Λουκάκου ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα από ενοχλήσεις στον αστράγαλο του και μάλιστα του έγιναν παυσίπονες ενέσεις, προκειμένου να παίξει στον τελευταίο αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, ο επιθετικός της ομάδας του Μάντσεστερ δεν κατάφερε να ακολουθήσει το πρόγραμμα προπόνησης του Βελγίου, τη Δευτέρα. Ο Βέλγος επιθετικός έκανε εξετάσεις, οι οποίες βγήκαν “καθαρές” κι έτσι τέθηκε στη διάθεση του Μαρτίνεθ για τις αναμετρήσεις με Βοσνία και Κύπρο.

Το τεχνικό επιτελείο του Βελγίου αναμένεται να δώσει ένα ειδικό πρόγραμμα στον Λουκάκου, προκειμένου να μπορέσει να αγωνιστεί σε αυτές τις δυο αναμετρήσεις.

https://twitter.com/BelRedDevils/status/914956165284495360

Να αναφέρουμε πως η Εθνική Ελλάδας θέλει “στραβοπάτημα” της Βοσνίας στις δυο αγωνιστικές που απομένουν -και φυσικά δικές της ισάριθμες νίκες- προκειμένου να περάσει στη δεύτερη θέση και να ελπίζει να μπει στα πλέι οφ (θα συμμετάσχουν οι οκτώ καλύτερες δεύτερες από τους 9 προκριματικούς ομίλους της ευρωπαϊκής ζώνης).

Το Βέλγιο έχει ήδη προκριθεί στη “μεγάλη” διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί στη Ρωσία.

Η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής Ελλάδας

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις