Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Το… χτύπημα του Απόλλωνα “ξέρανε” τον Ατρόμητο!

Το… χτύπημα του Απόλλωνα “ξέρανε” τον Ατρόμητο!

Μπήκε και έκανε τη διαφορά. Ο Ελμπάζ πέρασε στον αγώνα του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Περιστέρι και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ισοφάρισε για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», με υπέροχη εκτέλεση φάουλ στο 87’ (1-1). Είχαν προηγηθεί οι γηπεδούχοι με τον Κυβρακίδη.

Ο Ατρόμητος είχε τον έλεγχο του ματς και τη κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Απ’ την άλλη, ο Απόλλων Σμύρνης προσπάθησε κυρίως να αμυνθεί και στο 8′ ‘γλύτωσε” από το 1-0, αφού η κεφαλιά του Ντάουντα μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή πέρασε για λίγο άουτ.

Η ευκαιρία αυτή “ξύπνησε” για λίγο τους παίκτες της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” αλλά όχι τόσο, ώστε να γίνουν και απειλητικοί. Ο δραστήριος Μανούσος ανάγκασε στο 21′ τον Τσόβιτς να διώξει δύσκολα σε κόρνερ, ενώ στο 35′ χάθηκε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Κιβρακίδης σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσόβιτς. Στη συνέχεια της φάσης, η προβολή του Ντάουντα -από το ύψος της μικρής περιοχής- πέρασε παράλληλα με την εστία.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ. Στο 47’ η άμυνα του Απόλλωνα δεν κατάφερε να διώξει σωστά την μπάλα, αυτή στρώθηκε στον Κιβρακίδη που με διαγώνιο σουτ και νίκησε τον Τσόβιτς για το 1-0.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανέβασε ρυθμούς, έγινε πιο πιεστική στην επίθεση από το 70’ και μετά και έχασε ευκαιρίες, με πιο καλή αυτή του 74’, όταν ο Μίρκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ το διαγώνιο σουτ του Μάατσεν. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το βαθμό από το Περιστέρι στο 86’, με τον… ορισμό της «χρυσής» αλλαγής.

Ο Ελμπάζ μπήκε στο παιχνίδι και αμέσως ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ! Με.. άψογο τρόπο, ο Ισραηλινός επιθετικός νίκησε τον Μίρκοβιτς, έκανε το 1-1 και έδωσε το βαθμό στον Απόλλωνα.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηϊσαΐας, Καρσαλίδης, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Μάντσον, Ούμπιδες (66? Κυριακίδης ), Βασιλακάκης, Ντιγκινί, Ντάουντα, Μανούσος (81? Νάτσος ).

Απόλλων Σμύρνης (Άκης Μάντζιος): Τσόβιτς, Ντάσιος, Παπάζογλου, Μπαρτολίνι, Κούρος, Κοντοές, Κονέ, Σιατραβάνης (67? Μάατσεν ), Μάατσι (55? Αλμπάνης ), Ανιέτε, Καστιγιέχος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις