Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ποια ελληνική ομάδα θέλουν να αγοράσουν οι Τούρκοι;

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Οι μέτοχοι της ομάδας δεν διαψεύδουν, οι Τούρκοι επιχειρηματίες έχουν άλλωστε επενδύσει σε μια από τις κορυφαίες τουρκικές ομάδες ποδοσφαίρου, αλλά και μια από τις πιο γνωστές στο μπάσκετ

Οι αντιδράσεις ωστόσο είναι μεγάλες από κάποιες πλευρές γιατί η περιοχή που εκπροσωπεί η ομάδα είναι αρκετά “ευαίσθητη” για την Ελλάδα.

Η είδηση λοιπόν είναι ότι οι επιχειρηματίες της πασίγνωστης εταιρείας γλυκών Ulker που είχε δώσει και το όνομά της στην ομάδα μπάσκετ και τώρα έχουν ρίξει τα χρήματά της στη Φενέρμπαχτσε θέλουν να αγοράσουν τον Πανθρακικό!
Σύμφωνα με “Το Έθνος” το ενδιαφέρον που δείχνουν οι Τούρκοι συνοδεύεται από προσφορά με … πολλά μηδενικά.

Φρόντισαν μάλιστα να κάνουν εντυπωσιακές … αποβάσεις με κότερα και ελικόπτερα στην Κομοτηνή για να “πείσουν” με αυτόν τον τρόπο ότι διαθέτουν χρήμα.

Οι μέτοχοι της ακριτικής ΠΑΕ διαρρέουν ότι επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει, όμ,ως σύμφωνα με την εφημερίδα οι ίδιοι είναι “ζεστοί”.

Μπορεί όμως οι ακρίτες να δηλώνουν ότι η πρόταση δεν τους προξενεί εντύπωση έχοντας συνηθήσει τη γειτνίαση με τοπυς Τούρκους στην Αθήνα και μάλιστα μέσα στη Βουλή υπήρξαν αντιδράσεις.

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Γ. Ανατολάκης μάλιστα σε σχετική του ερώτηση προς τους υπουργούς Πολιτισμού-Τουρισμού και Εξωτερικών ζητά να μάθει τις ενέργειες της Κυβέρνηση ώστε να αποφευχθεί η πώληση, αλλά και αν υπάρχει γενικότερο ενδιαφέρων για άλλες επενδύσεις (αποκαλύπτοντας μάλιστα σχετικό ενδιαφέρον και της Ziraat Bank) τονίζοντας ότι θα υπάρξουν επιπτώσεις στην ευρύτερη περιοχή από αυτού του είδους την “εισβολή¨των τουρκικών κεφαλαίων στην ευαίσθητη για την Ελλάδα περιοχή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε