Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποινή δύο αγωνιστικών στην ΑΕΚ

Τιμωρήθηκε η ΑΕΚ για τον προπηλακισμό δημοσιογράφων στο κλειστό του ελληνικού
Τιμωρήθηκε η ΑΕΚ για τον προπηλακισμό δημοσιογράφων στο κλειστό του ελληνικού, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Τα επεισόδια των οπαδών της στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στοίχισαν στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ που θα δώσει χωρίς κόσμο τα ματς με Παναθηναϊκό και Πανιώνιο.

Τα όσα έλαβαν χώρα στο κλειστό του Ελληνικού δεν έμειναν ατιμώρητα από την αθλητική διακιοσύνη. Η ΑΕΚ θα αναγκαστεί να πληρώσει 20.000 ευρώ πρόστιμο και να δώσει τα δύο προσεχή εντός έδρας παιχνίδια της χωρίς τους οπαδούς της.

Αναλυτικά το σκεπτικό και η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

“Για την εκ μέρους των οπαδών της προπηλακισμό του μέλους Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ κ. Χρήστου Σταυρόπουλου και τεσσάρων δημοσιογράφων οι οποίοι υπέστησαν σωματική βλάβη στο χώρο και χρόνο εργασίας τους (γεγονός που συνιστά ιδιαίτερα επιβαρυντική περίσταση), ένας εκ των οποίων ο κ. Σταύρος Καρυάκατζης γρονθοκοπήθηκε και τραυματίσθηκε σοβαρά, για την ρίψη μεταλλικών αντικειμένων εντός αγωνιστικού χώρου ένα εκ των οποίων χτύπησε ελαφρά τον διαιτητή κ. Κωνσταντίνο Μουζάκη, για υβριστικά συνθήματα κατά φυσικών προσώπων και μη και για την είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της έναρξης της 3ης περιόδου για περίπου 10 λεπτά λόγω επέμβασης της αστυνομίας ώστε να απομακρυνθούν οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για δύο (2) αγωνιστικές και πρόστιμο είκοσι 20.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 3-1-2010.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε