Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποινή “χάδι” στον ΟΦΗ για τα επεισόδια!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μόλις 8.000 ευρώ θα κληθεί να πλήρωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ για τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Το ελλιπές κατηγορητήριο και η μη άσκηση πειθαρχικής δίωξης από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα είναι οι λόγοι που ο ΟΦΗ, ουσιαστικά δεν τιμωρήθηκε για την εισβολή των οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Εκτός από την εισβολή, οι οπαδοί του ΟΦΗ πετούσαν αντικείμενα και φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να καθυστερήσει και να γίνει με συνοδεία των ΜΑΤ η έξοδος αρκετών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού αλλά και των διαιτητών για τα αποδυτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 23ης αγωνιστικής:

Α) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 6.000 ευρώ.

Β) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 6.500 ευρώ.

Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 8.000 ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 20η αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ Παναιτωλικός, Φ. Κωστούλα (πρόεδρο): Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προέδρου της Φ. Κωστούλα: επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναιτωλικός συνολική χρηματική ποινή 6.000 ευρώ. Επίσης απαλλάσσει τον Φ. Κωστούλα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε