Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ποινική δίωξη για τους πυροβολισμούς στον Τζόρβα

Τη δικαστική οδό παίρνουν οι καταγγελίες Τζόρβα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Κατά παντός υπευθύνου ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα για τους πυροβολισμούς από αεροβόλο εναντίον του Τζόρβα.  

Μετά τις καταθέσεις των μαρτύρων ο εισαγγελές αποφάσισε να προχωρήσει την υπόθεση και άσκησε ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για 10 αδικήματα. 

Για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία, παράνομη οπλοχρησία, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς πράγματος που κινδυνεύει για κοινό όφελος,διακεκριμένη περίπτωση φθοράς που τελέστηκε με φωτιά, ρίψη προς τον αγωνιστικό χώρο και εναντίον άλλου, αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει έστω και ελαφρά σωματική βλάβη, κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες, χρήση αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες, κατοχή βεγγαλικών, καπνογόνων και κροτίδων και για χρήση βεγγαλικών, καπνογόνων και κροτίδων.

Η επιβεβαίωση από την ιατροδικαστική έκθεση ότι τα τραύματα του Τζόρβα προήλθαν από αεροβόλο όπλο, ήταν το στοιχείο που οδήγησε τον αντιεισαγγελέα πρωτοδικών, Ηλία Κωνσταντακόπουλο, στην άσκηση ποινικής δίωξης.   

Η ασφάλεια Πειραιά θα ξεκινήσει προανάκριση για να βρεθούν οι ένοχοι, αν αυτοί υπάρχουν και φυσικά θα ελεγθεί και το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου, κάτι που ζήτησε ο εισαγγελέας.  

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει ένσταση για το πρόστιμο των 53.000 ευρώ και η υπόθεση θα συζητηθεί στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.   

Στην αποστολή του αγώνα κόντρα στον Ηρακλή ο Κλέιτον 

Δείτε την πρόσφατη ιστορία των αγώνων Ηρακλής-Παναθηναϊκός

Το ντεμπούτο του Νιόπλια

Κατσουράνης: Το πρόβλημα είναι η άμυνα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε