Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποιός είναι ο “άτακτος” Νέναντ Κρστιτς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο 27χρονος Σέρβος αποτελεί το “κόκκινο” πανί για τους Έλληνες φιλάθλους μετά την απαράδεκτη κίνηση του να ρίξει καρέκλα και να τραυματίσει τον Γιάννη Μπουρούση. Δείτε το βίντεο.

Ο Κρστιτς είναι ένας από τους κορυφαίους σέντερ του Σέρβικου μπάσκετ αυτή τη στιγμή, αλλά σίγουρα η κίνηση που έκανε χθες στο ΟΑΚΑ θα στιγματίσει την καριέρα του.

Η ομάδα στην οποία ανήκει, οι Οκλαχόμα Θάντερ δεν αποκλείεται να τον τιμωρήσουν ασχέτως με το τι θα κάνει η FIBA,. Στο ΝΒΑ άλλωστε αυτά τα πράγματα δεν περνάνε απαρατήρητα.

Ο Κρστιτς ξεκίνησε την καριέρα του στην Παρτιζάν και σύντομα προσέλκυσε πάνω του τα βλέματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Οι Νιου Τζέρσεϊ Νετς τον επέλεξαν στο νούμερο 24 του ντραφτ το 2002, αλλά τον άφησαν άλλα δύο χρόνια να ψηθεί.

Το 2004 έκανε το μεγάλο βήμα και η πρώτη του χρονιά στους Νετς ήταν εντυπωσιακή. Είχε 10 πόντους μέσο όρο και 5,3 ριμπάουντ.

Ανάλογη ήταν και η επόμενη σεζόν του με 13,4 πόντους μέσο όρο, ενώ το 2006-2007 είχε 16,6 πόντους, πριν τραυματιστεί σοβαρά και χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η επιστροφή του στην ενεργό δράση δεν ήταν εύκολη, αφού δεν μπόρεσε να βρει θέση στο ρόστερ των Νετς. Το 2008 μετεγγράφηκε στους Οκλαχόμα Θάντερ όπου και αγωνίζεται ακόμη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε