Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ποιος Σισέ; Μπουμσόνγκ και Καντέ – Επιστρέφει ο Έμπεν

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Οι δύο Γάλλοι κεντρικοί αμυντικοί ακύρωσαν τις εξαιρετικές προσπάθειες του συμπατριώτη τους στην επίθεση. Η νέα Μπά(ρ)τσα από την Καβάλα προκάλεσε προβληματισμό στις τάξεις της διοίκησης και την απόλυση του γυμναστή της ομάδας, Αντώνη Κέζου.

Τον έσωσε ο Σισέ

Μπορεί ο Τζιμπρίλ Σισέ να συνεχίζει και στο φετινό πρωτάθλημα με το πόδι κολλημένο στο γκάζι όμως οι προσπάθειες του δεν αρκούν για να καλύψουν τις αμυντικές αδυναμίες του Παναθηναϊκού. Οι “πράσινοι” έχουν μόνο μία νίκη σε 4 επίσημα ματς. Στο μόνο παιχνίδι που κέρδισαν, αυτό, στο “Κλ. Βικελίδης”, παρά την φασαρία με τον Δαλούκα, οι αμυντικοί έκαναν το καλύτερο τους παιχνίδι. Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε και στην Καβάλα και στη Λεοφώρο κόντρα στην Ξάνθη και στο Καμπ Νου. Κι αν για την ήττα στην Βαρκελώνη δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα, για τα δύο ματς του πρωταθλήματος, όπως είπε και ο Νιόπλιας: Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

 
Ο Έλληνας τεχνικός καλείται να βρει γρήγορα χημεία στην αμυντική διάταξη. Η σκέψη του να δώσει φανέλα βασικού στους δύο συμπατριώτες (Καντέ – Μπουμσόνγκ) δεν ήταν παράλογη αφού και λόγω γλώσσας θα μπορούσαν να προσαρμοστούν πιο σύντομα. Ωστόσο στην πράξη φαίνεται το αντίθετο καθώς οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα κάθε φορά που βγαίνει στην κόντρα ο αντίπαλος με γρήγορους παίκτες. Οι δύο Γάλλοι κεντρικοί αμυντικοί είναι επιρρεπής στα λάθη και την πληρώνει ο Σισέ που έχει ήδη 3 γκολ σε 2 αγώνες.
 
Η δυσαρέσκεια του Νικόλα Πατέρα είναι δεδομένη και εκφράστηκε στον Κώστα Αντωνίου αμέσως μετά το ματς στην Καβάλα. Πρώτη αλλαγή είναι η επιστροφή του γυμναστή του Τεν Κάτε, Λόρενς Έμπεν στη θέση του Αντώνη Κέζου. Αν συνεχιστούν εμφανίσεις σαν και αυτή στην Καβάλα θα ακολουθήσουν και άλλες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε