Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Πόλεμος” αιωνίων – Μαρινάκης σε Γόντικα: Είσαι έμμισθος και γελοίος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού στη συνεδρίαση του ΔΣ της Λίγκας είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε εξηγήσεις από τον Δημήτρη Γόντικα για τις δηλώσεις του προέδρου του Παναθηναϊκού περί φιλικών αγώνων και ακολούθησε έντονος διάλογος. Η Λίγκα καταδίκασε με ανακοίνωση τα λεγόμενα του Γόντικα.

“Επίθεση” Παναθηναϊκού στη Σούπερ Λίγκα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το παρών στο έκτακτο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας και ο λόγος της παρουσίας του ήταν για να ζητήσει εξηγήσεις από τον Δημήτρη Γόντικα.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μετά το ματς στα Γιάννενα είχε φωτογραφίσει τον Ολυμπιακός δηλώνοντας: “Εμείς παίζουμε ντέρμπι και κάποιοι άλλοι φιλικούς αγώνες”

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απευθύνθηκε στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Μαρινάκης: Δεν μπορείς να προσβάλλεις όλες τις ομάδες που είναι εδώ. Πες μας για τα φιλικά. Τι εννοείς; Είσαι υπόλογος απέναντι σε όλες τις ομάδες. Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανες.
Γόντικας: Εγώ λογοδοτώ μόνο στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στον κόσμο της ομάδας. Δεν απαντώ σε εσάς.
Μαρινάκης: Είσαι έμμισθος. Αυτά τα κάνεις για να βρεις την επόμενή σου δουλειά. Είσαι γελοίος
Γόντικας: Σας επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς!
Μαρινάκης: Πες μου εδώ και τώρα. Είναι παραρτήματά μου, η Δόξα, ο ΟΦΗ, ο Πανιώνιος και η Ξάνθη;
Γόντικας: Εγώ δεν κατονόμασα καμία ομάδα. Εσείς τις λέτε.

Κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο αντρών και η Σούπερ Λίγκα μετά το τέλος του εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας τις δηλώσεις του Δημήτρη Γόντικα.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας για τις δηλώσεις του Γόντικα:

“Η Super League καταδικάζει τις προ ημερών δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δ. Γόντικα περί “φιλικών αγώνων”, οι οποίες υποβαθμίζουν την εικόνα και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου.”

Η διοιργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της για τη στάση του ΟΠΑΠ και την καθυστέρηση υπογραφής της χορηγική σύμβασης.

Η ανακοίνωση για τον ΟΠΑΠ:

“Η Super League εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη στάση της ΟΠΑΠ Α.Ε. και εκείνων που υπαγορεύουν τη στάση αυτής, η οποία εμπαίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
Η Διοργανώτρια Αρχή οφείλει να θέσει προ των ευθυνών τους εκείνους οι οποίοι με διάφορες δικαιολογίες καθυστερούν εδώ και 13 μήνες την υπογραφή της Σύμβασης Ανταποδοτικής Χορηγίας.
 
Το σημερινό Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να περιμένει την οριστική έγγραφη απάντηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. μέχρι την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012, μετά την παρέλευση της οποίας θα επανακαθορίσει την εν γένει στάση της απέναντι στην ΟΠΑΠ Α.Ε.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε