Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Πόλεμος” αιωνίων με το… καλημέρα

“Πόλεμος” αιωνίων με το… καλημέρα

Δεν ολοκληρώθηκε καν η 1η αγωνιστική της Superleague και η “μάχη” των ανακοινώσεων ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ξεκίνησε με επίκεντρο την διαιτησία.

Η διαιτησία στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακού στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει η πρώτη “μάχη” των αιωνίων.

Η “Παναθηναϊκή Συμμαχία” με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε λόγο για μικροχειρουργική διαιτησία ενώ κάλεσε τον Ολυμπιακό να σταματήσει τη μαύρη προπαγάνδα.

Από την πλευρά της η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ απάντησε λίγο αργότερα τονίζοντας πως οι “πράσινοι” ψάχνουν από τώρα άλλοθι, ενώ για την διαιτησία αναφέρεται πως στον συγκεκριμένο αγώνα ο Παναθηναϊκός, κατά γενική ομολογία ευνοήθηκε.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Επέλεξαν να το κάνουν την πρώτη αγωνιστική μέρα του νέου πρωταθλήματος αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι δεν σέβονται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Περιμέναμε ότι η ανικανότητα τους, σε όλα τα επίπεδα, θα τους αναγκάσει να χτίζουν από τώρα άλλοθι, αλλά δεν περιμέναμε ότι θα το κάνουν λίγες ώρες μετά από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στον οποίο κατά κοινή ομολογία ευνοήθηκαν και λίγες ώρες πριν το δικό μας αγώνα για την πρώτη αγωνιστική.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός οφείλει να πάρει θέση απέναντι στους θεσμούς και στο ποδόσφαιρο για το αν θα συνεχιστεί αυτή η φαρσοκωμωδία. Για το αν θα συνεχίσουν να πυροβολούν εξωθεσμικά το ποδόσφαιρο μέσω της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας” ώστε να μην προκύπτουν ευθύνες για την ΠΑΕ.

Επίσης, καλούνται οι θεσμοί του ποδοσφαίρου αλλά και η δικαιοσύνη να τοποθετηθεί απέναντι σε αυτό το σύστημα παραγωγής λάσπης που βάζει σε κίνδυνο το οικοδόμημα του ποδοσφαίρου. Ας κληθούν επιτέλους να καταθέσουν στοιχεία για όλα αυτά τα οποία καταγγέλλουν χωρίς την παραμικρή υπευθυνότητα. Διαφορετικά ας σταματήσουν την προπαγάνδα της γελοιότητας, όσο είναι καιρός”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε