Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Πόλεμος” μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ! Ζητούν αφαίρεση βαθμών οι “πράσινοι”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η αντιπαράθεση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ καλά κρατεί. Οι “πράσινοι” βρίσκονται σε… πόλεμο με τους “ασπρόμαυρους”, με την κόντρα τους να μεταφέρεται πλέον στην εκδίκαση της υπόθεσης για τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Δικέφαλο του Βορρά και την ΑΕΚ.

Το “τριφύλλι” θα κυνηγήσει τη βαριά τιμωρία του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό στην αυριανή (25/5) εκδίκαση της υπόθεσης.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κατέθεσαν πρόσθετη παρέμβαση κατά του ΠΑΟΚ, με τους “πράσινους” να ζητούν αφαίρεση τριών βαθμών από τους Θεσσαλονικείς. Υπενθυμίζεται ότι ο Δικέφαλος του Βορρά, πέρα από την κατηγορία για εκτεταμένα επεισόδια στις κερκίδες και στον εν γένει χώρο του γηπέδου, κατηγορείται και για εκτεταμένα επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου.

Πάνω σ’ αυτή την κατηγορία θα… πατήσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχοντας έννομο συμφέρον ως αντίπαλος στα πλέι οφ της Superleague, θα ζητήσει την αφαίρεση τριών βαθμών, η οποία είναι και η ποινή που προβλέπεται γ’ αυτή την περίπτωση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε