Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Πόλεμος” Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού

Όπλα και κατηγορίες στη μάχη ΟΣΦΠ - ΠΑΟ
Όπλα και κατηγορίες στη μάχη ΟΣΦΠ - ΠΑΟ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η κόντρα των αιωνίων παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς Τζόρβα για αεροβόλο όπλο.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι εισαγγελικές έρευνες για την ομιλία του Σωκράτη Κόκκαλη στους παίκτες του Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι, αλλά και για τα όσα κατήγγειλε ο Τζόρβας για πυροβολισμούς από αεροβόλο όπλο στο Γ. Καραϊσκάκης, ήρθε ακόμη μία κόντρα να ρίξει λάδι στην φωτιά. 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού είπε:

“Έχουμε το έννομο συμφέρον προστασίας της σωματικής ακεραιότητας των παικτών μας, η οποία εθίγει βάναυσα. Επίσης δεν θέλουμε τα αεροβόλα να γίνουν πυροβόλα στο μέλλον. Έχουμε στείλει έγγραφο στη Σούπερ Λίγκα και εξηγούμε τι συνέβη με το όπλο και τον σουγιά”, ενώ πρόσθεσε:

“Θα πρέπει να διερευνήσετε αν στο δωμάτιο του Γ. Καραϊσκάκης μαζί με τα λάβαρα φυλάσσονται όπλα…”

Οι καταγγελίες είναι βαρύτατες και το σίγουρο είναι ότι πλέον θα πρέπει να προσέξουν πολύ και οι δύο πλευρές για τα όσα λένε. Ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού ζήτησε με έντονο τρόπο να εξεταστεί το θέμα του αεροβόλου όπλου που ο Τζόρβας ισχυρίζεται ότι τον χτύπησε. 

Η πειθαρχική επιτροπή απάντησε ότι από τη στιγμή που δεν έχει γραφτεί κάτι τέτοιο στο φύλλο αγώνα, δεν μπορεί να εξατάσει το θέμα. Φυσικά ο Ολυμπιακός συμφώνησε.

Νωρίτερα ο κ.Καρμής, ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού είχε ρωτήσει τον έναν εκ των δύο αθλητικών δικαστών, κ. Στεφανάκη, αν θα αυτοεξαιρεθεί από την διαδικασία λόγω του ότι στο παρελθόν ως δικηγόρος είχε αναλάβει υποθέσεις του Σωκράτη Κόκκαλη. 

Η ιατροδικαστική έκθεση δικαιώνει τον Τζόρβα

Η ιατροδικαστής, κυριά Τσαγκρή έστειλε την έκθεση της στον εισαγγελέα Πειραιά στην οποία αναφέρει ότι τα τραύματα του Αλέξανδρου Τζόρβα είναι πρόσφατα και έχουν προκληθεί από αεροβόλο όπλο.   

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε