Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

“Πόλεμος” στην κλήρωση των διαιτητών – “Είναι στημένο το πρωτάθλημα”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Δεν είναι η πρώτη φορά και πιθανότατα ούτε η τελευταία που οι εκπρόσωποι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού “σκοτώνονται” στο περιθώριο της κλήρωσης των διαιτητών.

Η αφορμή της κόντρας ήταν η απουσία των Πηλοϊδη, Κορομηλά από την κλήρωση λόγω σεμιναρίου που έπρεπε να παρακολουθήσουν.

Ο Ολυμπιακός που εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο, Γιώργο Σκινδήλια διαμαρτυρήθηκε έντονα και μάλιστα χαρακτήρισε “στημένο” το πρωτάθλημα.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος που εκρποσώπησε τον Παναθηναϊκό απάντησε: “Δηλαδή θέλετε να πείτε πως εμείς πετάξαμε τις πέτρες στο πούλμαν, ώστε να μην γίνει το πρώτο ματς και να φτάσουμε στο πέμπτο παιχνίδι και να πέσουμε πάνω στο σεμινάριο; Μας λένε συνέχεια για τον Πηλοϊδη. Γιατί άραγε;”

Ο Γιώργος Σκινδήλιας απάντησε: “Γιατί μας στέρησε ένα πρωτάθλημα και δεν έδωσε το σπρώξιμο στον δεύτερο τελικό που θα μας έδινε τη νίκη. Γιατί οι διαιτητές δεν έγραψαν για τον προπηλακισμό στο ημίχρονο στον τέταρτο τελικό;” Ο Μάνος Παποαδόπουλος πήρε το λόγο λέγοντας: “Δεν υπήρξε προπηλακισμός, μόνο διαμαρτυρίες. Άλλοι προπηλακίζουν και δεν γράφεται τίποτα στο φύλλο αγώνα.”

Μετά από όλα αυτά, η κλήρωση έγινε και οι εκπρόσωπου των δύο ομάδων αποχώρησαν.

Σχινάς, Αναστόπουλος και Γκόντας οι διαιτητές του τελικού

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε