Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Πολιορκία στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ! – Οι διάλογοι των οπαδών με Ζαγοράκη και παίκτες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η ήττα από τον Άρη στην Τούμπα εξόργισε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που τα έψαλλαν σε Ζαγοράκη και παίκτες. Επεισόδια και δακρυγόνα έξω από το γήπεδο, η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΟΚ  με 200 οπαδούς στη Θύρα 1, το έκτακτο Δ.Σ. και η αναθεώρηση των στόχων.
Χαβίτο και… 30.000 αγάλματα, ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ 0-1

Ζαγοράκης: Δεν πάμε για πρωτάθλημα – Να διαγραφεί ο Τσινιάρης

Αμέσως μετά την λήξη του μεγάλου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια της ομάδας τους, βρίζοντας και πετώντας αντικείμενα. Η αστυνομία επενέβη και κάνοντας χρήση χημικών κατάφερε να απομακρύνει το πλήθος, το οποίο ομως κινήθηκε προς το πάρκινγκ του γηπέδου και προκάλεσε ζημιές σε αρκετά αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο.

Τα δακρυγόνα που έχουν πέσει στην Τούμπα είναι πολλά με αποτέλεσμα να κάνουν την ατμόσφαιρα αφόρυτη. Μάλιστα ο προπονητής του “δικεφάλου” δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του στην συνέντευξη Τύπου.

Η κατάσταση στους γύρω δρόμους της Τούμπας είναι έκρυθμη, ενώ η αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στη σύλληψη ενός ατόμου έξω από τα αποδυτήρια. Όταν πληροφορήθηκε το γεγονός ο Ζαγοράκης έσπευσε στο σημείο για να ζητήσει να τον αφήσουν ελεύθερο. Όταν έγινε αυτό ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ περικυκλώθηκε από 200 περίπου οπαδούς του ΠΑΟΚ. Κάποιοι τον αποδοκίμαζαν, κάποιοι του είπαν πως τον στηρίζουν και ο Ζαγοράκης τους κάλεσε μέσα στο γήπεδο για να μιλήσουν.

Η συνομιλία του Ζαγοράκη με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Θύρα 1 του  γηπέδου της Τούμπας κράτησε περίπου 20 λεπτά.“Αναλαμβάνω την ευθύνη. Είμαστε θολωμένοι. Δεν μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις”, ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου του ΠΑΟΚ, προς τους οπαδούς, οι οποίοι τον “βομβάρδιζαν” ασταμάτητα με ερωτήματα για την επόμενη μέρα του “Δικέφαλου”. “Θέλετε να παραιτηθώ;” τους ρώτησε κάποια στιγμή ο Ζαγοράκης, για να εισπράξει την απάντηση από την πλειονότητα των 200 και πλέον οπαδών: “Δεν θέλουμε να φύγεις. Θέλουμε να μας πεις ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας και να πάρεις μέτρα, κόβοντας τα νυχτοπερπατήματα των ποδοσφαιριστών και… σφίγγοντας τα λουριά”.

Οι περισσότεροι από τους συγκεντρωθέντες οπαδούς του ζητούσαν εξηγήσεις για τον Παύλο Δερμιτζάκη και απαιτούσαν την αντικατάστασή του: “Φέρε έναν προπονητή που να μπορεί να επιβληθεί στους παίκτες και να αξιοποιεί τα ταλέντα”. Ο Ζαγοράκης δεν απάντησε σε αυτές τις παραινέσεις των οπαδών.

Αμέσως  μετά την συνάντηση ακολούθησε έκακτο Δ.Σ. που προκάλεσε την μεταμεσονύκτια τοποθέτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Λίγο νωρίτετα και ενώ η κατάσταση είχε, σχετικά, ηρεμήσει οι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν από τα αποδυτήρια της  Τούμπας. Εκεί τους περίμεναν 50 οπαδοί οι οποίοι έβρισαν τους περισσότερους αλλά συνομίλησαν με τον Ίβιτς και τον Γκαρσία.

“Δεν μας νοιάζει η ήττα από τον Άρη, αλλά να μάθουμε ποιο είναι το πρόβλημα και το τι γίνεται στην ομάδα” έλεγαν μεταξύ των άλλων απευθυνόμενοι στον Πάμπλο Γκαρσία, ενώ κάποιοι άλλοι τον ρωτούσαν: “Πιστεύεις αυτήν την ομάδα; Ο Δερμιτζάκης μπορεί να σώσει την κατάσταση ή πρέπει να φύγει; Άλλα μας λέγατε την προηγούμενη εβδομάδα” αυτά τα ερωτήματα έμπαιναν από τους οπαδούς προς τον Γκαρσία, χωρίς, όμως, να πάρουν απάντηση. Σε άλλο “πηγαδάκι” ο Ίβιτς, έλεγε στους οπαδούς που τον είχαν περικυκλώσει: “Εάν δεν κάνουμε σωστά την δουλειά μας να μας βγάλει ο προπονητής και να βάλει καλύτερους” για να εισπράξει βροχή από ερωτήσεις: “Βλάνταν, εσύ πιστεύεις ότι δίνετε την ψυχή σας και κάνετε το καλύτερο;”. Στην ερώτηση αυτή ο Ίβιτς δεν βρήκε λόγια να απαντήσει.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε