Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Πολίτικη… κουζίνα

Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στην Κωνσταντινούπολη
Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στην Κωνσταντινούπολη, ΦΩΤΟ REUTERS
 Ο Τεν Κάτε “μαγείρεψε” και πάλι την ενδεκάδα στην Τουρκία, η συνταγή δεν πέτυχε και ο Παναθηναϊκός έχασε από την Γαλατασαράι με 1-0.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 1-0 στην Κωνσταντινούπολη από την Γαλατασαράι και έχασε την ευκαιρία να προκριθεί μία αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Σαρπ στο 49ο λεπτό και ενώ η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Ζιλμπέρτο Σίλβα και ξεγέλασε τον Τζόρβα.

 
Οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν με τον Σισέ να μην μπορεί να νικήσει τον Φράνκο σε δύο περιπτώσεις, ενώ διαμάρτυρονται και για ένα πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στο Νίνη στο 73ο λεπτό.
 
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ντιναμό Βουκουρεστίου πήρε τη νίκη κόντρα στην Στουρμ Γκρατς και έμεινε ζωντανή στο “κόλπο” της πρόκρισης.
 
Πλέον ο Παναθηναϊκός θέλει έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική (16/12) όπου υποδέχεται την Ντιναμό για να προκριθεί στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ

Τεν Κάτε: Θα περάσουμε

Δείτε τι δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης.

 
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Φράνκο, Γκοχάν Ζαν (30′ Ουζμπέκ), Τσετίν, Σαμπρί, Μπαλτά, Τοπάλ, Σαρπ, Ελάνο (73′ Ακμάν), Αρντά Τουράν, Κιούελ (63′ Κεϊτά), Νοντά

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα (46′ Σπυρόπουλος), Δάρλας, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης (63′ Χριστοδουλόπουλος), Καραγκούνης (73′ Νίνης), Ρουκάβινα, Σισέ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε