Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Πολύ καλή ομάδα αλλά δεν μας φοβίζει”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στην δύναμη του Ολυμπιακού όταν αγωνίζεται στο “Γ. Καραϊσκάκης” στάθηκε ο Κέβιν Μιραλάς μιλώντας για το πρώτο ματς των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στην Μαρσέιγ, ενώ ο Νταβίντ Φουστέρ έδωσε μικρό προβάδισμα στην γαλλική ομάδα λόγω της αγωνιστικής απραξίας των “ερυθρόλευκων”.

Σε εκδήλωση χορηγού εταιρίας των “ερυθρόλευκων” ο Νταβίντ Φουστέρ τόνισε: «Σίγουρα θα θέλαμε να ήμασταν πιο έτοιμοι. Θα θέλαμε να είχαμε δώσει επίσημα ματς. Σε αυτό το σημείο η Μαρσέιγ είναι ένα βήμα πιο μπροστά από εμάς. Είναι πρόβλημα το γεγονός ότι ξεκινάμε κατευθείαν τα επίσημα παιχνίδια με την Μαρσέιγ. Εμείς όμως δουλεύουμε σκληρά, θέλουμε πολύ τη νίκη ενώ θα παίζουμε στο γήπεδό μας με τον κόσμο μας».
 
Ερωτηθείς για το κατά πόσον το ματς με την Μαρσέιγ είναι το πιο σημαντικό του ομίλου απάντησε: «Ναι είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι του ομίλου, αν και πάντα λέμε ότι το πιο σημαντικό ματς είναι το επόμενο. Σε αυτή την περίπτωση όμως, είναι το σημαντικότερο παιχνίδι. Γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το προβάδισμα. Όποιος θα το πάρει θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Από την πλευρά του Κέβιν Μιραλάς στάθηκε στη δύναμη που αποκτά ο Ολυμπιακός αγωνιζόμενος μέσα στο “σπίτι” του.
 

«Η ομάδα αυτή είναι πολύ τεχνική και με καλή φυσική κατάσταση. Έχουν γρήγορους επιθετικούς. Αυτό πρέπει να το προσέξουμε. Από εκεί και πέρα, πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Όμως δεν μπορούν να μας φοβίσουν στην έδρα μας. Στο Καραϊσκάκη πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι σε αυτή τη διοργάνωση θα πρέπει να δώσουμε το 100% στην έδρα μας», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Εγώ αισθάνομαι καλά και είμαι έτοιμος. Μου το λέει πολύς κόσμος αυτό. Όπως έχω ξαναπεί στο παρελθόν, δε με ενδιαφέρει να σκοράρω, αλλά να νικήσει η ομάδα. Από εκεί και πέρα, αν σκοράρω εγώ και η ομάδα νικήσει, τότε θα είναι το καλύτερο δυνατό», πρόσθεσε και κατέληξε.

«Μια νίκη για εμάς είναι πολύ σημαντική σε αυτή τη διοργάνωση γιατί πρόκειται και για την έναρξη της διοργάνωσης. Πρέπει να παίξουμε με πάθος. Να διατηρήσουμε την συγκέντρωση μας. Αν όλοι είμαστε στα 100% και έχουμε όρεξη τότε θα τα καταφέρουμε».


Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι – Η ακριβότερη ομάδα στην Ελλάδα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε