Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πολύ κουβέντα για το τίποτα – Αναζητούνται “συμπαίκτες” στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά την τετράωρη συνάντηση κορυφής στην ΑΕΚ η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ έκανε λόγο για απόλυτη σύμπνοια, ωστόσο υπήρξαν διαφωνίες και ξεκάθαρη εντολή από τον Νοτιά να βρεθούν “συμπαίκτες” που θα βγάλουν την ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα και μετά από τέσσερις ώρες ολοκληρώθηκε η συνάντηση του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ, Νίκου Νοτιά με τον πρόεδρο της ομάδας, Σταύρου Αδαμίδη παρουσία των μελών του ΔΣ Καπετανάκη, Κασνακίδη και Καψή. Παρά το γεγονός πως η συνάντηση είχε αρχικά προγραμματισθεί να γίνει στα Σπάτα, οι ισχυροί άνδρες της “Ένωσης” θέλησαν να παίξουν… κρυφτούλι με τους δημοσιογράφους πηγαίνοντας στα γραφεία της “Μεσόγεια ΑΕ”.

Η συζήτηση όπως αναμενόταν στράφηκε γύρω από το οικονομικό πρόβλημα και στην προσπάθεια που γίνεται να βρεθούν νέοι συμπαίκτες, καθώς είναι δεδομένη η διάθεση των μετόχων να μην βάλουν άλλα χρήματα την ώρα που οι υποχρεώσεις της ομάδας τρέχουν.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Νίκος Νοτιάς αρκέστηκε να πει: “Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ΑΕΚ” κλείνοντας βιαστικά την πόρτα του αυτοκινήτου του στους δημοσιογράφους, ενώ εξίσου λακωνικός ήταν και ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος τόνισε: “Ψάχνουμε βιώσιμες λύσεις για την ΑΕΚ. Κάνουμε ό,τι μπορούμε”.

Είναι γεγονός πως οι τοποθετήσεις των δύο ανδρών λίγο μετά την κρίσιμη πολύωρη συνάντηση κορυφής στην ΑΕΚ δεν γεμίζουν με αισιοδοξία τον κόσμο που αγωνιά για το μέλλον της ομάδας. Σα να μην  έφτανε αυτό το ίδιο περιττή ήταν και η ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο αργότερα η ΠΑΕ.

“Έγινε μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση μεταξύ του κ. Νίκου Νοτιά και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, σε άριστο όπως πάντα κλίμα απόλυτης σύμπνοιας. Συζητήθηκαν διεξοδικά τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και συνεχίζουμε τις συζητήσεις και επαφές, προκειμένου να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις”.

Πάντως, σε αντίθεση με τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση το κλίμα κατά την διάρκεια της συνάντησης μόνο σύμπνοιας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν έντονες διαφωνίες από τον Νοτιά σχετικά με την διαχείριση που γίνεται στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι καταβάλλονται προσπάθειες από τους συνεργάτες του για λύσεις, χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα έως τώρα.

Παράλληλα ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, έδειξε ενοχλημένος για τις διαρροές προς τα ΜΜΕ και τις ελπίδες προς τον κόσμο της ΑΕΚ όσον αφορά στον οικονομικό τομέα. Σχετικά με το τελευταίο ο Νοτιάς δεν φαίνεται διατεθημένος να συνεχίσει να βάζει χρήματα στην ΑΕΚ, καλώντας τους διοικούντες την ΠΑΕ να βρουν συμπαίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε