Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

ΠολυΒΟΛΟ στο ΟΑΚΑ – Οργή λαού για τον χειρότερο Παναθηναϊκό της δεκαετίας!

O Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με 1-0 του τραγικού Παναθηναϊκού και έβαλε “βομβα” στο ΟΑΚΑ. Οπαδοί εισεβαλλάνστον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους παίκτες. Σοβαρά επεισόδια μετά το ματς. Εκτός τόπου και χρόνου ο Φερέιρα: “Δεν παίξαμε άσχημα”.
 
Ο Παναθηναϊκός έβλεπε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου ως ευκαιρία για ανάκαμψη και είχε στόχο να επιστρέψει στην κορυφή. Δεν κατάφερε τίποτα από τα δύο. Αντίθετα έδειξε και στον πιο “τυφλό” πως πρόκειται για μία ομάδα κλινικά νεκρή. Όποιος πίστευε πως δεν μπορεί να υπάρξει χειρότερος Παναθηναϊκός από αυτόν που είδαμε στην Τρίπολη την προηγούμενη εβδομάδα διαψεύστηκε πανηγυρικά.
 
Όταν δεν μπορείς να κάνεις μία φάση της προκοπής επί ενενήντα λεπτά μέσα στο γήπεδο σου επί του νεοφώτιστου Ολυμπιακού Βόλου δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις για τίτλο. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη εμφανίστηκε εξαιρετικά στημένη στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και με το γκολ του Μόνχε στο 79΄πήρε αυτό που άξιζε.
 

 
Η εικόνα της ομάδας του Φερέιρα, όμως, είχε εξοργίσει από αρκετά πιο πριν τον κόσμο των “πράσινων” που βρέθηκε στο γήπεδο. Στο ημίχρονο υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες, ενώ από τους οργανωμένους σηκώθηκε πανό με την έκφραση: “Εμείς στην ανεργία και εσείς μες στη χλιδή, τιμήστε το τριφύλλι, τελειώνει η υπομονή”.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν άλλαζε οι αποδοκιμασίες εντάθηκαν με κύριο αποδέκτη αυτών τον Τζόρβα, στην κατεύθυνση του οποίου εκτοξεύθηκε ένα καπνογόνο!
 
Μετά το γκολ και ενώ οι οπαδοί αποκαλούσαν μισθοφόρους τους παίκτες της ομάδας του και τους καλούσαν να βγάλουν τις φανέλες και να φύγουν , περίπου 200 άτομα μπήκαν στον στίβο του Ολυμπιακού Σταδίου.
 
Η κατάσταση μύριζε “μπαρούτι” και οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν με το τελευταίο σφύριγμα του Τσινιάρη. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπαίνοντας στη φυσούνα δέχθηκαν σωρεία από αντικείμενα από την θύρα των επισήμων και από θαύμα δεν χτύπησε κανείς.
 
Την ίδια ώρα οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου άρχισαν να τρέχουν μαζί με όποιον άλλον υπήρχε στο γήπεδο με κατεύθυνση τα αποδυτήρια καθώς ο εξαγριωμένος κόσμος έτρεχε απειλητικά προς το μέρος τους. Κάποιοι παίκτες των φιλοξενούμενων βρέθηκαν σώμα με σώμα με τους χούλιγκαν, όμως πρόλαβαν να σωθούν χωρίς να τραυματιστεί κάποιος σοβαρά. Να σημειωθεί πως αν και οι χούλιγκαν είχαν μαζευτεί για αρκετή ώρα στον στίβο και όλοι περίμεναν αυτό που ακολουθήσε η αστυνομία καθυστέρησε σημαντικά να επέμβει.

 

Αρκετή ώρα μετά τον αγώνα τα επεισόδια συνεχίστηκαν εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομία. Αξίζει να αναφερθεί πως είναι η τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική που οπαδοί του Παναθηναϊκού τα κάνουν γης μαδιάμ και αυτή τη φορά οι “πράσινοι” πολύ δύσκολα θα γλιτώσουν την βαριά “καμπάνα”.

Περίπου 30 άτομα περίμεναν έξω από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, ωστόσο οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν τους επέτρεψαν να πλησιάσουν τους παίκτες. Ένας από τους οπαδούς απευθυνόμενος στον Σπυρόπουλο είπε:΅”Ντροπή σας. Μας κάνατε Πανιώνιο”.

Αναμένεται με ενδιάφερον η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό και η αντίδραση τόσο του Νικόλα Πατέρα όσο και των υπολοίπων μετόχων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε