Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Πονοκέφαλοι” για Λίνεν και… ακτινογραφία Ολυμπιακού

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τρία είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίσει ο Γερμανός τεχνικός της ΑΕΚ, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τους “ερυθρόλευκους”. Ο Λίνεν έδειξε στους ποδοσφαιριστές του video από παιχνίδια των Πειραιωτών και τους ανέλυσε τον τρόπο που αγωνίζονται.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Ταξιάρχη Φοόυντα, Παναγιώτη Λαγου και Γιάννη Κοντοέ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι τρεις παίκτες δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης την Πέμπτη, όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι τελικά θα τεθούν στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν για το κυριακάτικο ματς.

Ο Φοούντας έκανε φυσιοθεραπεία και ατομικό, ενώ οι άλλοι δυο έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ο Γερμανός τεχνικός περιμένει την επιστροφή των τριών παικτών σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του, χωρίς προβλήματα. Η προετοιμασία της Ένωσης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα συνεχιστεί την Παρασκευή με προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Σπάτων στις 11:00.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης ο Έβαλντ Λίνεν έδειξε στους ποδοσφαιριστές του video με επιλεγμένα στιγμιότυπο από αγώνες του Ολυμπιακού. Οι επιλογές του Γερμανού τεχνικού δεν περιελάμβαναν μόνο πρόσφατα ματς (τα δύο με την Μονπελιέ και αυτό με τον Άρη), αλλά και αγώνες από την αρχή της σεζόν (όπως για παράδειγμα με τη Βέροια).

Ο Λίνεν επεσήμανε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει πολλές επιλογές, αφού στα τελευταία τρία ματς είχε διαφορετικές ενδεκάδες και στη συνέχεια τους ανέλυσε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου, αλλά και τις αδυναμίες του.

Μετά το ντέρμπι με Ολυμπιακό μπαίνουν Χάρις-Βιντιάδης στην ΑΕΚ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε