Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Πονοκέφαλος Σάντος ενόψει Ισραήλ

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Η Εθνική ομάδα έκανε το χρέος της το βράδυ της Παρασκευής, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του Τζιόλη και η τιμωρία του Τοροσίδη βάζει… δύσκολα στον Φερνάντο Σάντος. Στην κορυφή του ομίλου η Κροατία μετά τη σπουδαία εκτός νίκη επί του Ισραήλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να βρει λύση στα δύο σοβαρά προβλήματα που προέκυψαν στο ματς απέναντι στη Λετονία.

Ο κορυφαίος της Εθνικής, Βασίλης Τοροσίδης είναι τιμωρημένος και τη θέση του θα πάρει στο δεξί άκρο της άμυνας ο Λουκάς Βύντρα.

Πιο πολύπλοκα είναι τα πράγματα για τον αντικαταστάτη του Αλέξανδρου Τζιόλη που θα μείνει τουλάχιστον 4 μήνες εκτός δράσης. Λογικά θα οπισθοχωρήσει ο Κατσουράνης, σε ρόλο καθαρού αμυντικού χαφ και τη θέση του θα πάρει πιθανότατα ο Παντελής Καφές.

Αλλαγή ίσως να υπάρξει και στην κορυφή της επίθεσης. Με δεδομένο ότι ο Λυμπερόπουλος δεν μπορεί να είναι έτοιμος, Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου ερίζουν για τη θέση. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ φαντάζει αυτή τη στιγμή φαβορί.

Νίκη-πρωτιάς η Κροατία

Οι Κροάτες πανηγύρισαν μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ισραήλ και σκαρφάλωσαν στην πρώτη θέση του ομίλου. Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Κράνιτσαρ που σημείωσε και τα δύο γκολ των Βαλκάνιων (35′ πέναλτι, 41′).

Το μόνο που κατάφερε το Ισραήλ ήταν να μειώσει στο τελικό 1-2, με τον Σέχτερ στο 81′.

Η βαθμολογία του ομίλου (3 αγ.)

1. Κροατία 7 (5-1)
2. Ελλάδα 5 (2-1)
3. Γεωργία 5 (2-1)
4. Ισραήλ 4 (4-3)
5. Λετονία 3 (2-4)
6. Μάλτα 0 (1-5)

Η επόμενη αγωνιστική (12/10):

Λετονία-Γεωργία (20:00)
Ελλάδα-Ισραήλ (21:45)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε