Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Πόρτα” Δέλλα σε Ρεχάγκελ

Αρνητική ήταν η απάντηση του Δέλλα για να επιστρέψει στην Εθνική, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

To NewsIt αποκαλύπτει το τηλεφώνημα του Φύσσα στον «Τράι» και το «όχι» του τελευταίου στον Γερμανό τεχνικό.

Τη σίγουρη λύση του Τραϊανού Δέλλα αναζήτησε ο Ότο Ρεχάγκελ, λίγες ώρες πριν η αποστολή της εθνικής μας ομάδας μεταβεί στο Ντόνετσκ. Ο Τάκης Φύσσας έλαβε εντολή από τον ομοσπονδιακό τεχνικό να συνομιλήσει με τον «κολοσσό» και να του ζητήσει να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα για τον αγώνα της Τετάρτης με την Ουκρανία.

 
Η πείρα του «Τράι» και η έντονη προσωπικότητά του, είναι στοιχεία πολύ σημαντικά, που παίζουν καθοριστικό ρόλο σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις.
 
Ο Δέλλας απάντησε αρνητικά στον τιμ μάνατζερ και η απόφασή του αυτή κάθε άλλο παρά έκπληξη προκάλεσε. Ο υψηλόσωμος αμυντικός έχει παράπονα από τον τρόπο που τον «έκοψε» από την Εθνική ο Ρεχάγκελ, καθώς είχε ζητήσει, σε περίπτωση που δεν υπολογιζόταν στις κλήσεις του Γερμανού (έχει να αγωνιστεί με το εθνόσημο από τις 28 Μαρτίου, στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ισραήλ), να το ξέρει νωρίτερα, ώστε να θέσει εαυτόν εκτός αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
 
Το αίτημα του δεν εισακούστηκε από τον προπονητή και η αρνητική απάντηση, τώρα που εκείνος τον θυμήθηκε, έμοιαζε ως το μόνο και σίγουρο σενάριο…

Για 100η φορά θα κάτσει στον πάγκο της εθνικής μας ομάδας ο Ότο Ρεχάγκελ στον επαναληπτικό με την Ουκρανία.

Θα μεταδοθεί τηλεοπτικά το ματς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε