Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Πορτίγια: Μόνο νίκη με τον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο μέσος του Άρη μίλησε για το ντεμπούτο του κόντρα στον Έργοτέλη αλλά και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.
 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός μέσος στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη:

Για το ματς με τον Εργοτέλη αλλά και τη θέση που αγωνίστηκε:
«Το σημαντικό είναι ότι κάναμε καλή εμφάνιση χθες. Η ομάδα έχασε πολλές ευκαιρίες και γι’ αυτό δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι έχω συνηθίσει να παίζω, με δύο αμυντικά χαφ, αλλά όποτε κληθώ να παίξω στο χώρο του κέντρου, είτε με ένα αμυντικό χαφ, είτε με περισσότερα, εγώ θα παίζω με τον ίδιον τρόπο, δεν έχω κανένα πρόβλημα».
 
Για την προσαρμογή του στον Άρη:
«Είχα συλλέξει αρκετές πληροφορίες για τον Αρη και σε συνδυασμό με όσα έμαθα για τους συμπαίκτες μου, ήδη αισθάνομαι πάρα πολύ καλά στη νέα μου ομάδα».

Για την εικόνα της ομάδας στο Παγκρήτιο:

«Το σημαντικό είναι ότι δείξαμε διάθεση και κάναμε κλασικές ευκαιρίες. Βέβαια δεν ήρθε  γκολ, αλλά αν συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο, οι ευκαιρίες μας θα μετουσιωθούν σε γκολ.
 
Για τον ίδιο:
«Ένα από τα χαρακτηριστικά μου είναι ότι μου αρέσει να πατάω περιοχή και να κάνω σουτ. Όσο για την ευκαιρία, βρέθηκα σε καλή θέση και γι’ αυτό στενοχωριέμαι. Σούταρα με το αριστερό μου πόδι, με αποτέλεσμα να μη γίνει το σουτ όπως θα ήθελα εγώ» και προσέθεσε:

«Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έχει διάθεση για νίκες, παρά την αλλαγή προπονητή. Αυτό δεν άλλαξε κάτι. Εμείς εξακολουθούμε να έχουμε όρεξη για νίκη. Ο κάθε προπονητής έχει το δικό του σχέδιο και εμείς πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες του».
 

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:
«Ανέτρεξα στο διαδίκτυο και έχω εικόνες από προηγούμενα παιχνίδια. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βιώσω αυτό το ματς και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τους βαθμούς της νίκης, με βάση τους στόχους που έχουμε θέσει στο Πρωτάθλημα. Έχουμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία μας με όσα είπαμε, μετά από το χθεσινό ματς».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε