Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πόσο πιο… κάτω – Ο χειρότερος “κιτρινόμαυρος” επίλογος (VIDEO)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Εκεί που νομίζεις πως στην ΑΕΚ η κατάσταση δεν μπορει΄να γίνει χειρώτερη, έρχεται ο αποκλεισμός από την Καβάλα, για να σου δείξει πως το… βαρέλι έχει απύθμενο πάτο.  – Πρόωρη Χριστουγεννιάτικη άδεια στα Σπάτα υπό τον φόβο αντιδράσεων – Για συμφωνία με τον Γιάννη Καραλή μιλάει ο αθλητικός Τύπος

Ο αποκλεισμός από τους “Αργοναύτες” για τους “32” του Κυπέλλου ήταν ο χειρότερος επίλογος σε μία καταστροφική χρονιά.

Τα όσα συνέβησαν εντός αγωνιστικού χώρου (κάκιστη εικόνα από τους “κιτρινόμαυρους”) και στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ΟΑΚΑ, πριν από την έναρξη του αγώνα με την Καβάλα, έρχονται να αναδείξουν μια από τις πολλές καθημερινές τραγικές ιστορίες που βιώνει αυτή η ιστορική ομάδα. Ο αγώνας άρχισε με καθυστέρηση 20 λεπτών λόγω έλλειψης ρευστού!

Φοβούμενος αντιδράσεις των οπαδών της ΑΕΚ, ο Έβαλντ Λίνεν ακύρωσε την προπόνηση της Παρασκευής, που ήταν η τελευταία πριν από την άδεια των Χριστουγέννων.

Η Ένωση μοιάζει να είναι σε οριακό σημείο, με τις αντοχές οπαδών, ποδοσφαιριστών αλλά και διοίκησης να περνούν σκληρή δοκιμασία. Το βέβαιο είναι πως η ΑΕΚ δεν θα είναι ίδια μετά τις γιορτές. Ο Έβαλντ Λίνεν προανήγγειλε εκκαθαρίσεις στο δυναμικό της ομάδας, με τουλάχιστον τέσσερις παίκτες να οδεύουν προς την έξοδο (ανάμεσά τους ο Φουρτάδο).

Την ίδια ώρα έχει εισηγηθεί άλλες τουλάχιστον τρεις μεταγραφές, πέραν των ήδη δεδομένων του Παύλου Μητρόπουλου και του Αντώνη Πετρόπουλου. Η Ένωση φέρεται ήδη να έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Καραλή και περιμένει να μείνει ελεύθερος. Στην επικαιρότητα παραμένει η περίπτωση του Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος φέρεται να επιθυμεί να επιστρέψει δανεικός για έξι μήνες στην ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα…

Οι Μάγιας “σκέφτονταν” την ΑΕΚ – Ο Ενσαλίβα ολοκλήρωσε τον…εφιάλτη

Ο Αντώνης Πετρόπουλος στην ΑΕΚ ως το 2014

Ανακοίνωσε Κοντοέ ο Μπεκάλι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε