Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Πού είναι οι δύο ενδεκάδες του Ολυμπιακού;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε ευκαιρία σε παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής να του αποδείξουν ότι αξίζουν φανέλα βασικού. Ελάχιστοι πέρασαν το τεστ.

Η απογοητευτική εικόνα του Ολυμπιακού στο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης μπορεί να “σκεπάστηκε” ελέω του γκολ του Πάντελιτς όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν πρόκειται να αφήσει την κατάσταση να περάσει ασχολίαστη.

Ήδη τα “έχωσε” στους παίκτες του μετά το τέλος του ματς ενώ χαρακτηριστικές ήταν οι αντιδράσεις του κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Ηλιούπολη.

Ο Ισπανός με το που τελείωσε το ματς, έπιασε έναν έναν τους παίκτες και τους εξέφρασε τα παράπονα του, ενώ ήταν τόσος ο εκνευρισμός του που δεν περίμενε να πάει στα αποδυτήρια αλλά τα “έψαλε” σε κάποιους μέσα στο γήπεδο.

Αν μπορεί αν κρατήσει κάτι από το ματς, εκτός από την πρόκριση, είναι το δεύτερο ημίχρονο του Χολέμπας, το πρώτο μισάωρο του Ουρτάδο, την καλή αμυντική συμπεριφορά Μοντέστο και Ποτουρίδη (δεν είχαν δύσκολη δουλειά) και την εκτελεστική δεινότητα του Πάντελιτς.

Απογοήτευσαν πλήρως οι Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Μήτρογλου και Γκαλίτσιος.Οι δύο πρώτοι τα “άκουγαν” σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αφού δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τον παραμικρό κίνδυνο, ενώ ξέχναγαν να καλύψουν τους μπακ.

Ο Γκαλίτσιος έκανε πολλά λάθη, παραλίγο ένα από αυτά να έφερνε τον Ολυμπιακό σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ δεν μπόρεσε να δώσει το κάτι παραπάνω στην επίθεση. Ο δεξιός μπακ “έσωσε” κάπως τα προσχήματα με τη σέντρα που έβγαλε στο γκολ του Πάντελιτς.

Ο Μήτρογλου βρέθηκε ουκ ολίγες φορές σε θέση βολής, ειδικά στο δεύυτερο μέρος, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο νεαρός επιθετικός έδειξε ότι βρίσκεται εκτός φόρμας και μάλλον δικαίωσε τον Βελβέρδε που τον τελευταίο καιρό τον αφήνει εκτός αποστολής.

Ο Νέμεθ ήταν ο παίκτης που δέχτηκε τις περισσότερες παρατηρήσεις από τον Βαλβέρδε κατά τη διάρκεια του ματς. Στο πρώτο μέρος έπαιξε στην πλάτη του Μήτρογλου, αλλά δεν βοήθησε καθόλου. Στο δεύτερο που έδειξε να έχει περισσότερη όρεξη αγωνίστηκε σε θέσεις που δεν γνωρίζει. Πότε αριστερό χαφ, πότε δεξί, ο Ούγγρος ήταν εκτός τόπου και χρόνου, αλλά δεν φταίει μόνο αυτός. Δεν μπορεί να περιμένει κάποιος από έναν παίκτη που είναι σέντερ φορ να παίξει στα πλάγια και να απαιτείς να έχει στο μυαλό του και την κάλυψη των μπακ.

Αυτό που φάνηκε στο ματς κόνρα στην Ηλιούπολη είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει 2 ενδεκάδες, όπως διαφήμιζε στην αρχή της σεζόν. Χωρίς Μιραλάς και Ιμπαγάσα η κυκλοφορία της μπάλας είναι μηδαμινή ενώ κανένας από τους υπόλοιπους δεν μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω και να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε