Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Που ΠΑΣ χωρίς Ιμπαγάσα;

Η τραγική εμφάνιση του Ολυμπιακού στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0) επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το διάστημα της απουσίας του.

Το πόσο σημαντικός παίκτης είναι για τον Ολυμπιακό ο Αριέλ Ιμπαγάσα είναι γνωστό από την περσινή σεζόν, ωστόσο δεν μπορεί κανείς να μην υπολογίζει για έναν παίκτη 36 χρόνων τον παραμέτρο του τραυματισμού. Ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των “Ζωσιμάδων” ήταν η αιτία για να αποχωρήσει ο Αργεντινός μέσος στο 12ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρόβλημα του Ιμπαγάσα είναι στον έσω πλάγιο και στον έσω μηνίσκο και από Δευτέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Στα του ματς ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την χειρότερη εμφάνιση του στα φιλικά προετοιμασίας και μόνο προβληματισμό προκάλεσε στους οπαδούς του. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν κατάφεραν να δημιουργησούν ούτε μία ευκαιρία της προκοπής απέναντι στην ομάδα του Ντεμόλ και φυσιολογικά η… μπίλια έκατσε στην “λευκή” ισοπαλία.

Πάντως, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε έναν λόγο χαμογελάει μετά το τέλος της αναμέτρησης και αυτός δεν είναι άλλος από την παρουσία των Φέισα και Γέστε οι οποίοι έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα. Κυρίως ο Σέρβος μέσος έδειξε ως μπορεί να βοηθήσει πολύ, σε αντίθεση με τον Ουρτάδο ο οποίος για ακόμα μία φορά απογοήτευσε.

ΠΑΣ Γιάννινα: Φέγκρους, (82′ Κηπουρός ) Πάντος, ( 91′ Τσάνης ) Βάντερσον, ( 58′ Μιχαήλ ) Μπουζίντ, ( 75′ Τζιμόπουλος ) Κεϊτά,  58′ Μπεσέρα ) Λίλα, ( 80′ Βίλα ), Πατσατζόγλου, ( 91′ Οικονόμου ) Ντε Βινσέντι,( 70′ Ανδράλας), Κώτσιος, ( 85′ Χούτ), Τζάνης, (58′ Γεωργίου) Μπακαγιόκο (70′ Κουέβας).

Ολυμπιακός: Δασκαλάκης (46′ Μέγιερι), Μανιάτης (46′ Μοντέστο), Παπάζογλου (46′ Μέλμπεργκ), Ιμπαγάσα (16′ Φέισα), Πάντελιτς (46′ Μιραλάς ) Ριέρα (46′ Φετφατζίδης), Χαβίτο (46′ Γκρμπιτς), Βαλεριάνος (46′ Χολέμπας), Κάταϊ (46′ Γέστε), Μαρκάνο (46′ Φουστέρ), Ουρτάδο (46′ Ποτουρίδης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε