Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πουλάει σε βιώσιμη λύση ο Βαρδινογιάννης – Φερέιρα: Όποιος δεν μπορεί να φύγει!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο διασυρμός του Παναθηναϊκού στο Τελ Αβίβ έφερε για ακόμη μία φορά στο… στόχαστρο των περισσοτέρων οπαδών των “πρασίνων” τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, ο οποίος -μέσω συνεργατών- επανέλαβε πως θα πουλήσει σε οποίον έχει βιώσιμη λύση για το “τριφύλλι”. “Γκάζια” από Φερέιρα στους παίκτες.
 
Μετά το 3-0 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Τζίγγερ δέχθηκε για μία ακόμη φορά τα… βέλη των φιλάθλων της ομάδας, αφού θεωρείται από αυτούς ως ο υπεύθυνος για την πορεία των “πρασίνων”.
 
Διαβάζοντας και γνωρίζοντας τι ακούγεται ο ίδιος φαίνεται να τοποθετείται εκ νέου, μέσω διαρροών από το άμεσο περιβάλλον του.
 
“Είμαι ανοιχτός σε όποιον έχει να μου καταθέσει μία βιώσιμη πρόταση για τον Παναθηναϊκό. Να μου αναλύσει το πλάνο του και πόσα χρήματα θα βάλει στην ΠΑΕ και εγώ θα του παραχωρήσω μετοχές και το μάνατζμεντ”, υποστηρίζει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σε κουβέντες που έχει με τους συνεργάτες του, ενώ παραπέμπει στην επιστολή που είχε στείλει στα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ τον προηγούμενο Αύγουστο, όπου εξέφραζε την ίδια άποψη.
 
Όσον αφορά τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, που συνεχίζει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης του “τριφυλλιού”, τα… έβαλε με τους παίκτες του μετά την λήξη του χθεσινού αγώνα.
 
“Όποιος δεν μπορεί να έρθει να μου το πει για να φύγει από την ομάδα και να μην τον υπολογίζω”, ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Πορτογάλου, ο οποίος, αντιθέτως με όσα έχει συνηθίσει από τις προηγούμενες φορές, δεν ήταν καθόλου ήρεμος.
 
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού συνέχισε στον ίδιο τόνο, χρησιμοποιώντας το ίδιο σκληρά λόγια: “Τι εικόνα ήταν αυτή; Τελευταία φορά συμβαίνει αυτό. Δεν πρόκειται να ανεχτώ ξανά τέτοια αδιαφορία. Όποιος δεν δίνει τα πάντα, τελείωσε για εμένα».
 
Ακολούθως, επεσήμανε την κρισιμότητα της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ με τους Ισραηλινούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ, λέγοντας χαρακτηριστικά. “Υπάρχει ένα ματς στην Αθήνα, που έχουμε υποχρέωση να το γυρίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Δεν τελείωσε τίποτα ακόμη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε