Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Πουλήθηκε η Άρσεναλ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Αμερικανός πολυεκατομμυριούχος Σταν Κρένκε ήρθε σε οριστική συμφωνία και έναντι 731 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών είναι ο νέος ιδιοκτήτης των «κανονιέρηδων».
Ο Κρένκε κατείχε το 30% των μετοχών και προσέφερε 11.750 λίρες για  κάθε μετοχή στους υπόλοιπους, με συνέπεια να εξασφαλίσει το 17% των μετοχών του Ντάνι Φρίτζμαν και το 16% των μετοχών της Νίνα Μπρέισγουελ – Σμιθ.

Ο Κρένκε είναι ιδιοκτήτης μιας σειράς ομάδων στις ΗΠΑ (Ντένβερ Νάγγετς -ΝΒΑ, Κολοράντο Ράπιντς – MLS, Κολοράντο Άβελανς – NHL, Κολοράντο Μάμεθ -λακρός, Σεν Λούις Ραμς – NFL) και από σήμερα, ελέγχει το 63% της Άρσεναλ. Σύμφωνα με την αγγλική νομοθεσία, τώρα είναι υποχρεωμένος για να καταθέσει προσφορά στους υπόλοιπους μετόχους. Αυτό σημαίνει πως θα πάει και για τις μετοχές του 27% που κατέχει ο Ρώσος μεγιστάνας του χαλκού Άλισερ Ουσμάνοβ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που αυξάνουμε την εμπλοκή μας με την Άρσεναλ. Είναι μια ομάδα με σπουδαία ιστορία και διαθέτει έναν εξαίρετο προπονητή στο πρόσωπο του Αρσέν Βενγκέρ. Σκοπεύουμε να πατήσουμε πάνω στη σπουδαία παράδοση για να την κάνουμε ακόμη μεγαλύτερη», ανέφερε ευτυχής ο Κρένκε, ο οποίος δήλωσε ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι άλλοι μέτοχοι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε