Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Που΄ναι η μπάλα; ΟΣΦΠ – Αστ. Τρίπολης 3-0 αντί 8-1

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Με τον Ιμπαγάσα να κάνει πράγματα και θαύματα οι “ερυθρόλευκοι” τελείωσαν το ματς με διψήφιο αριθμό κλασικών ευκαιριών και χόρτασαν μπάλα τους οπαδούς τους. Με 9 παίκτες τελείωσε το ματς ο Αστέρας. Δείτε το βίντεο.

Βαλβέρδε: Βάζουμε λίγα γκολ

Μαρινάκης: Κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Αστέρα

Με… πρωτοστάτη τον Αριέλ Ιμπαγάσα οι παίκτες του Βαλβέρδε έκρυψαν την μπάλα σε αρκετές περιπτώσεις και άφησαν τους “Αρκάδες” να περιμένουν το μοιραίο. Μόνο και μόνο το γεγονός πως οι “ερυθρόλευκοι” τελείωσαν το πρώτο ημίχρονο με 9 κλασικές ευκαιρίες τα λέει όλα. Ο Πάντελιτς άνοιξε το δρόμο με τον δεύτερο του γκολ σε ισάριθμους αγώνες, μετά από σέντρα του Ριέρα, στο 36΄. Πριν αλλά και μετά το γκολ ο Ντεγκρά πραγματοποίησε σωρεία πολύτιμων επεμβάσεων που κράτησαν το σκορ σε αξιοπρεπή επίπεδα.

 
Τα δεδομένα του αγώνα ανατράπηκαν στο 61΄όταν ο Μπαρτολίνι πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια βλέποντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Τοροσίδη. Ένα λεπτό αργότερα ο Ριέρα έστρωσε για τον Φουστέρ, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 2-0. Στη συνέχεια οι προπονητές έκαναν κάποιες αλλαγές με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός. Σε αυτό το διάστημα βρήκε την ευκαιρία ο Αστέρας να ξεμυτίσει και να σκοράρει με τον Πουλίδο στο 69΄, όμως ο διαιτητής Παμπορίδης ακύρωσε κακώς το γκολ καταλογίζοντας επιθετικό φάουλ που δεν έγινε ποτέ.
 
Αυτή η φάση αφύπνισε τους γηπεδούχους που έφτασαν και σε τρίτο τέρμα τέσσερα λεπτά αργότερα όταν μετά από σέντρα του Ρόμενταλ ο Ντεγκρά έστειλε την μπάλα πάνω στον Φυτανίδη και στη συνέχεια αυτή κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου τελείωσε το ματς με 9 παίκτες αφού στο 88΄ ο Μπαστία τιμωρήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για την ενέργεια του να προσπαθήσει να χτυπήσει εκτός φάσης τον Ντουντού.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 
Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Μπράβο, Αβρ. Παπαδόπουλος (76′ Μοντέστο), Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Ντουντού, Ιμπαγάσα (84′ Φετφατζίδης), Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς (63′ Μιραλάς)

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Αργυρόπουλος, Λαδάκης, Καρέρα (63′ Πουλίδο), Αράς (76′ Φορτούνης), Μπαστία, Ρούμπιλ (46′ Ουντότζι), Ροζέριο.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε